Zo weg kortingscode

Zo weg kortingscode

Zo weg kortingscode Het aanbod van Zo Weg is zeer uitgebreid. Van een dagje of een weekend weg naar een stad in Nederland, België, Luxemburg of Duitsland tot een bezoek aan een attractiepark, zoals bijvoorbeeld de Efteling of Walibi. Natuurlijk is het ook mogelijk om het bovenstaande met elkaar te combineren.

In het aanbod zitten grote luxe hotels, maar ook als je op zoek bent naar iets meer sfeer ben je bij ons aan het juist adres en kun je kiezen uit de wat kleinere knusse hotels.

Aanbiedingen

Continue wordt er op onze website een top-5 bijgehouden met de beste aanbiedingen van dat moment.
Ook zijn er steeds wisselende thema-aanbiedingen te vinden.
Ben je lid van een leesblad zoals bijvoorbeeld Viva, Flair, Vrouw of Vriendin? Dan kun je op onze site ook terecht voor speciale lezersaanbiedingen.

Hoe werkt het?

Via een handige zoek-optie waarin je jou eigen voorkeuren kunt selecteren, wordt er een aanbod op maat gepresenteerd. Je selecteert vervolgens het aantal personen en vult alle gevraagde gegevens in. Je betaalt het volledige bedrag inclusief de reserveringskosten van 12,50 euro aan het hotel of bungalowpark. Ook kunt u bij het boeken van u reis aangeven dat u met één of meerdere VVV-bonnen wenst te betalen.

Geschiedenis

www.Zoweg.nl, is gevestigd in het centrum van Amsterdam en bestaat sinds 2005. Sinds die tijd wordt er een brede selectie aangeboden van arrangementen en standaard overnachtingen in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg.

Steeds meer hotels en bungalowparken sluiten zich bij ons aan, omdat ze weten dat hun accommodatie onder de aandacht komt van duizenden potentiële boekers. Hierdoor kunnen ook scherpe aanbiedingen voor onze klant aanbieden.

Vragen?

Nieuwsgierig geworden? Kom snel een kijkje nemen op de website van Zo Weg. Daar kun je ook terecht indien je vragen hebt. Je stelt ze eenvoudig via de mail of je zoekt telefonisch contact met één van onze medewerkers.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen