Zavvi kortingscode

Zavvi kortingscode

Kortingscode Zavvi Bij Zavvi koop je online games, muziek, films en nog meer tegen zeer lage prijzen. Alleen het allernieuwste aanbod met regelmatig speciale aanbiedingen. Enkele keren per jaar is het mega Monday bij Zavvi met nog meer voordeel. Soms zijn er ook acties waarbij de verzenkosten gratis zijn. Zavvi heeft als betaalmethode onder meer Paypal en ideal. Ook voor kleding en game accessoires is dit de aangewezen shop. Van digitale camera tot grappige gadgets en meer.
Ben jij fan van een bepaalde dvd serie, bestel dan de complete box en krijg extra voordeel. Met de mix en match actie krijg je 2 games voor 30 euro. Deze webwinkel is gevestigd in Engeland maar de levering is vaak snel. Soms kan het wat langer duren maar daar zijn de prijzen ook naar. Natuurlijk is er ook een dagdeal beschikbaar net zoals bij veel andere webshops. Als je een vraag hebt kan je die sturen naar de klantenservice, deze zullen ze binnen 24 uur beantwoorden. Je games koop je voortaan online bij een van de grootste online gamestore van Engeland: namelijk Zavvi.nl
Bij Zavvi voert u de kortingscode in tijdens het afronden van jouw bestelling. Indien er een Zavvi kortingscode 2013 beschikbaar is zetten wij hem hieronder neer. Op de website van Zavvi zelf zijn ook regelmatig codes te vinden en ook de nieuwsbrief kan er een bevatten. Schrijf ook een review over jouw aangekochte game of dvd en win een cadeaubon ter waarde van 100 euro. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste games schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen