Wunderland kalkar kortingscode

Wunderland kalkar kortingscode

Wunderland kalkar kortingscode Wunderland Kalkar is ontstaan op een speciale plek. Hennie van der Most heeft in 1995 de voormalige kerncentrale "Schneller Brüter" gekocht en deze verbouwd tot het familiepark die het nu is. Wunderland Kalkar bestaat uit hotels, restaurants, een pretpark en avontuurpark en een café-straat. Zowel indoor als ook outdoor is er veel te doen en te beleven.

Wunderland Kalkar is een plek voor een special dagje uit en voor een korte vakantie. Ook is het erg geschikt voor een kinderfeestje of een schoolreisje. Ze hebben avond- en dagprogramma’s, maar ook diverse arrangementen voor een of meerdere nachten. Op speciale dagen, zoals feestdagen zijn er ook diverse arrangementen te verkrijgen. Ze organiseren regelmatig thema-avonden, zoals een dansavond of een bridgeweekend. Ook vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes behoren tot de mogelijkheden, deze moeten wel vooral besproken worden. Voor groepen zijn er nog extra attracties te boeken die een groepsuitje onvergetelijk moeten maken.

Wunderland Kalkar werkt met een all-in tarief. Dat houdt in dat er nergens voor betaald hoeft te worden behalve het arrangement of bij een dagje uit de entree van het pretpark. In het pretpark mag iedereen zoveel frisdrank, koffie en thee nuttigen als hij wil. Ook patat en ijsjes zijn onbeperkt gratis. Gratis parkeren geldt te allen tijde. In de hotels staan de hele dag snoepjes klaar in schalen en kan er ijs en gebak worden gepakt.
Van het ontbijt tot het avondeten is alles in de prijs inbegrepen en ook de drankjes in de café-straat zijn binnen de normale openingstijden gratis. Bowlen, kegelen, snookeren en biljarten zijn binnenactiviteiten die ook gratis aangeboden worden. Bij een arrangement is de hotelkamer en de entreeprijs voor het pretpark ook ingesloten. Na betaling van de afgesproken prijs mag de portemonnee dus gewoon gesloten blijven, behalve als iemand souvenirs wil kopen.

Er zijn een aantal eetgelegenheden. Er zijn diverse restaurants zoals een steak-, gourmet-, schnitzel- en een buffetrestaurant op het terrein die dus ook allemaal gratis zijn. Er zijn er ook meerdere hotels voor overnachtingen met een grote groep en een aantal verschillende barretjes. De het hele jaar door georganiseerde evenementen met top-artiesten zijn ook ingesloten in de prijs en ook bij slecht weer is er veel vermaak.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen