Woonweb kortingscode

Woonweb kortingscode

Woonweb kortingscode Op Woonweb.nl vind je volop meubels voor woonkamer, slaapkamer en keuken. Of je nu op zoek bent naar een kast, bankstel of tafel, bij Woonweb vind je een uitgebreid assortiment aan trendy en klassieke meubelen. Woonweb gaat regelmatig naar internationale beurzen op het gebied van wonen en interieur om de online collectie uit te breiden. Naast nieuwe trends, vind je bij Woonweb ook voordelige prijzen. Door groot in te kopen is Woonweb in staat om prijzen laag te houden.

Uitgebreide collectie en eigen ontwerpen
Woonweb heeft een uitgebreid aanbod aan meubels: kasten, bankstellen, ledikanten, fauteuils, eetstoelen en tafels. De meubels zijn verkrijgbaar in vele uiteenlopende stijlen, zoals landelijk, klassiek en modern. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende materialen, kleuren en stoffen. Naast de reguliere collectie, vind je bij Woonweb ook eigen ontwerpen. De onderneming heeft een eigen design-afdeling, die eigen meubelen ontwerpen. Ook is het mogelijk om een eigen meubelontwerp op te sturen en deze door Woonweb te laten fabriceren.

Bestellen bij Woonweb
Online een bestelling plaatsen bij Woonweb is eenvoudig. Klik op het meubel van je keuze en klik op de button “Klik hier en bestel”. Vervolgens wordt het artikel toegevoegd aan je Winkelwagen. Op de volgende pagina's vul je de benodigde gegevens in en is je bestelling geplaatst. Vervolgens zal een medewerker van Woonweb contact met je opnemen en zal een afspraak maken voor bezorging. Op de dag van bezorging word je 30 minuten voor levering gebeld, zodat je niet de hele dag thuis hoeft te zijn.

De service van Woonweb
Bij Woonweb wordt veel waarde gehecht aan service. Bij meubelen geldt een retourrecht van 30 dagen. Ook hanteert de webshop een laagste prijsgarante. Mocht je binnen vier weken na aankoop je meubel ergens anders voor een lagere prijs zien, dan krijg je het verschil, +50% hiervan, terug. Op de meeste meubels geldt een garantietermijn van 3 jaar. Mocht het voorkomen dat, na het verstrijken van de garantieperiode, er een probleem is met een van de meubels, dan zoekt Woonweb samen met jou naar een passende oplossing.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen