Woonveilig kortingscode

Woonveilig kortingscode

Woonveilig kortingscode Woonveilig.nl verkoopt vooruitstrevende producten op het gebied van beveiliging. Door de geboden adviezen en productomschrijvingen kun je zelf gemakkelijk de keuze maken wat het beste bij jou en jouw woonsituatie past. Woonveilig.nl biedt verschillende pakketten en mogelijkheden om je huis optimaal te beschermen. Het basisalarmsysteem is optioneel uit te breiden met een videobeveiligingsdienst. Ook bestaat de mogelijkheid om de optie BeveiligerAanHuis toe te voegen aan het pakket, hierdoor zal er een gecertificeerde beveiliger poolshoogte nemen bij je woning na een alarmmelding.

Woonveilig.nl biedt de juiste apparatuur en een 24-uursservice om ervoor te zorgen dat je huis te allen tijde goed beveiligd is. De apparatuur van woonveilig beschermt je woning niet alleen tegen inbraak, maar zorgt ook voor een beperking van water- en brandschade. Dit doen zij door rookmelders en lekkagemelders aan te bieden die aangesloten worden op het alarmsysteem. Bij een beginnende brand of lekkage gaat er niet alleen een sirene af in huis, maar ontvang je ook direct een sms of wordt je gebeld. Hierdoor kun je zelfs vanaf een afstand voorkomen dat er ernstige brand- of waterschade zal ontstaan.

De producten van woonveilig.nl worden snel geleverd, zijn gemakkelijk te installeren en zijn 60% goedkoper dan traditionele alarmsystemen. Mocht je het installeren liever aan iemand anders overlaten, dan kun je gebruik maken van de installatieservice. Woonveilig benut de mogelijkheden van het internet en mobiele telefoons optimaal. Zo kun je het alarmsysteem via de speciale Woonveilig App op je smartphone bedienen. Ook is het mogelijk om overal ter wereld in te loggen op het alarmsysteem, zodat je altijd en overal kunt controleren of alles in en rondom het huis in orde is.

Het Woonveilig alarmsysteem is aanbevolen in het consumentenprogramma Kassa van de Vara. Ook het programma Tuinruimers op SBS6 en RTL4s MediaZine hebben aandacht besteed aan het alarmsysteem.

Op woonveilig.nl vind je alles wat je nodig hebt om er zeker van te zijn dat je huis volledig beschermd is.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen