Woonexpress actiecode

Woonexpress actiecode

Actiecode Woonexpress Woonexpress is een woonwinkel die naast fysieke vestigingen ook een online shop heeft. Een groot voordeel van Woonexpress is dat alle artikelen uit voorraad leverbaar zijn. Er is ook dagaanbieding die u kunt vinden op de homepage. U vindt vestigingen van Woonexpress in onder meer Amsterdam, Beverwijk en Den Haag. De openingstijden en de data van koopzondagen vindt u op de site.

Voor de woonkamer vindt u er spullen zoals bankstellen en tv meubels. Voor de eetkamer natuurlijk een tafel met bijpassende stoelen. In de categorie slaapkamer onder meer boxsprings en slaapbanken. Voor in de keuken bijvoorbeeld pannensets en maar ook textiel. Voor de badkamer onder andere wasmanden en badmatten. Heeft u een kantoor in huis bekijk dan de bureaustoelen en wandrekken. Voor een zomerse avond in de tuin onder meer barbecues en parasols. Naast dit alles vindt je er ook rolgordijnen, klokken, spiegels en sierkussens. Is er iemand net verhuisd geef dan een cadeaucheque waarmee mensen zelf iets leuks kunnen uitzoeken. De folder van Woonexpress is digitaal te zien en door te bladeren. De bezorgkosten hangen af van het bestelde, hoe groter en zwaarder hoe duurder de verzendkosten. Kleine artikelen worden verstuurd door Postnl, de grotere door de eigen bezorgdienst.

U vindt bij Woonexpress alle woonstijlen in diverse prijscategorieën. Op de homepage vindt u een overzicht van de laatste kortingsacties. De fabrieksgarantie is 2 jaar, lees voordat je besteld de voorwaarden betreffende de garantietermijn. De meeste producten hebben meerdere foto’s en een uitgebreide productomschrijving. Sommige artikelen zijn in verschillende kleuren te bestellen. Onder elk product vindt u aanverwante of bijpassende producten. U kunt een producten delen met uw vrienden via onder meer Pinterest en Facebook.

Bij Woonexpress heet een kortingscode ook wel actiecode. De actiecode Woonexpress vult u in bij uw winkelwagen. Vinden wij een Woonexpress actiecode dan zult u hem op onderstaande pagina vinden. Voor lage prijzen het hele jaar door bekijkt u de pagina op=op. Neem ook een abonnement op de nieuwsbrief van Woonexpress en ontvang de laatste actiecodes in uw mailbox.

 1. Alle
 2. Actief
 3. Verlopen
 • Actiecode Woonexpress
  Klik voor code & open website
  Actie is verlopen 

  Actiecode Woonexpress

  Met de actiecode Woonexpress maar liefst vijftien procent korting op alle aangeboden karpetten. Er zijn al kleden te koop vanaf 40 euro. Diverse maten..