Witgeld kortingscode

Witgeld kortingscode

Witgeld kortingscode Verzekeren moet simpel blijven

Dat is de filosofie van Witgeld.nl, een online dienstverlener in auto-, schade- en levensverzekeringen. En dat ze het simpel houden, mag blijken. Werkelijk alle verzekeringen kunnen online geregeld worden.

Schadeafhandeling
Zelfs de schadeafhandeling vindt via hun website plaats. Log in, meld de schade en binnen 4 uur (tijdens kantooruren) krijg je te horen welke acties ondernomen zullen worden. Dit geldt niet alleen voor schade met de auto, maar ook wanneer je bijvoorbeeld een glas- of aansprakelijkheidsverzekering afgesloten hebt.

Binnen enkele stappen
Middels het invullen van de formulieren op de site weet je direct waar je aan toe bent qua premie. Volg de vier stappen en je ontvangt na enkele dagen je aangevraagde polis. Let wel, bij het aanvragen van een levensverzekering boven de € 300.000,- moet er een medisch onderzoek plaatsvinden.

Aanbod
Het aantal verzekeringen waarvoor je bij witgeld.nl terecht kunt, is verdeeld in 6 categorieën. Hieronder vallen enkele subcategorieën.

- Autoverzekeringen
- Woonverzekeringen als Opstal-, Inboedel-, Glas- en Kostbaarhedenverzekering
- Rechtverzekeringen als Aansprakelijkheids-, Rechtsbijstand- en Gezinsongevallenverzekering
- Reisverzekeringen als Reis/Annulerings- en Caravanverzekering
- Motorverzekeringen, ook voor oldtimers
- Levensverzekeringen

Controle
Op Witgeld.nl kun je je eigen verzekering regelen en vooral ook controle houden. Zo kun je gemakkelijk online je gegevens aanpassen. Er is geen eigen risico, geen opzegtermijn en de voorwaarden zijn eenvoudig omschreven.

Onderzoek
Dat Witgeld.nl waarde hecht aan de mening van de klant, mag blijken uit diverse onderzoeken die de dienstverlener laat doen. Ook komt Witgeld.nl regelmatig terug in onderzoeken van externe bedrijven zoals de Consumentenbond en de Telegraaf. Het onderzoeksbureau Moneyview heeft Witgeld.nl in 2012 in de categorie 'Prijs' het maximale aantal sterren gegeven.

Witgeld.nl
Witgeld.nl bestaat uit een klein team dat vanuit het kantoor in Den Haag zoveel mogelijk probeert te automatiseren. Hierdoor is het mogelijk verzekeringen te bieden voor een eerlijke prijs. Tevens maken ze hiermee de drempel om te verzekeren stukken lager.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen