Winterbanden.nl couponcode

Winterbanden.nl couponcode

Winterbanden.nl couponcode Winterbanden.nl is een webshop met een zeer uitgebreide collectie winterbanden. Op deze webshop kunnen diverse merken winterbanden worden besteld in een groot aantal verschillende maten. Enkele van de merken die winterbanden.nl aanbiedt zijn Michelin, Continental, Dunlop en Vredestein. Naast de bekende merken biedt de webshop ook budgetmerken aan. Winterbanden.nl is de grootste webshop van Nederland voor winterbanden. De site is voortgekomen uit Groenendijk Banden B.V. uit Ridderkerk en begon al in 2001 met de verkoop van winterbanden via internet. De onderneming was hierin een pionier. Naast winterbanden biedt de website ook stalen velgen en lichtmetalen velgen aan, eventueel inclusief montage van winterbanden. Ten slotte kunnen ook accessoires voor de auto voor de wintermaanden worden aangeschaft op deze site. In 2012 bestond het assortiment uit maar liefst 50.000 artikelen.

Winterbanden zijn erg nuttig in koudere omstandigheden, omdat het rubber waarvan de banden gemaakt zijn flexibeler blijft dan zomerbanden wanneer in koude omstandigheden wordt gereden. Dit zorgt voor een sterk verbeterde grip en dus meer veiligheid op de weg. Ook is het rijden met winterbanden een stuk comfortabeler wanneer het kouder is. Naast een ander soort rubber hebben winterbanden ook een ander profiel dan zomerbanden waardoor eventuele sneeuw en modder los kunnen komen uit het profiel. In sommige landen, zoals in Duitsland, is het gebruik van winterbanden bij winterse omstandigheden (sneeuw, ijs) verplicht. Winterbanden zijn echter niet alleen nuttig in uitgesproken winterse omstandigheden: al vanaf een temperatuur van 7 graden Celsius is het gebruik van winterbanden zinvol.

Een groot voordeel van winterbanden.nl is dat er meer dan 70 servicepunten zijn, verspreid door heel Nederland en Belgiƫ. Winterbanden.nl heeft hiermee een landelijke dekking. Hierdoor kun je de banden op een plek naar keuze laten monteren. Er is altijd wel een vestiging in de buurt. De banden worden gemonteerd voor een vaste prijs van 69 euro. De openingstijden zijn erg ruim: montage kan ook in de avonduren plaatsvinden. Uiteraard kunnen bestellingen ook thuis worden afgeleverd.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen