Wijntoutlet kortingscode

Wijntoutlet kortingscode

Wijnoutlet kortingscode Wijnoutlet.nl is een webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van verschillende soorten wijn. Met 17 jaar ervaring is wijnoutlet.nl een van de gevestigde webwinkels op het gebied van wijn. Wijnoutlet.nl probeert zich op verschillende manieren te onderscheiden van andere wijn webwinkels door de wijnen aan te bieden voor een voordelige prijs en de mogelijkheid om te bestellen per fles. Ook is het mogelijk om achteraf betalen.

Het ruime assortiment bestaat uit rode wijnen, witte wijnen en Róse/bruisende wijnen. De winkel heeft een speciale afdeling met "Kelder schatten". Deze wijnen zijn speciaal geselecteerd en maar beperkt leverbaar. Om deze wijnen te kunnen bestellen dien je ze te reserveren. De wijnen worden goed omschreven en er wordt ook gelet op de kleine details. Bijna elke wijn is wel voorzien van reviews geschreven door klanten die een persoonlijke mening geven over de wijn.

Bestellen op wijnoutlet.nl gaat eenvoudig en binnen enkele klikken zit het product in je winkelmandje en kun je gaan afrekenen. Is je bestelling een cadeau? Dan kun je er ook voor kiezen om een wenskaart bij de bestelling te laten leveren. De tekst voor op de kaart kun je op het bestelformulier invullen. Je kunt gemakkelijk voor je bestelling betalen met iDeal of Credit card. Je kunt er tevens voor kiezen om je bestelling achteraf te betalen door levering op factuur met AfterPay.

Wineoutlet.nl verzend de bestelling binnen 2 tot 3 dagen. Bezorgen is gratis voor bestellingen met een waarde boven de 125 euro. De bezorgkosten voor een bestelling onder de 125 euro bedragen 5,95. Wijnoutlet.nl bezorgd je bestelling in heel Nederland in een breukvrije verpakking in samenwerking met PostNL.

De klantenservice van wijnoutlet.nl kun je zowel telefonsich als via e-mail bereiken voor vragen. Het is ook mogelijk om op de hoogte te blijven van alle aanbiedingen van wijnoutlet.nl via e-mail, facebook en twitter.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen