Wijnbeurs kortingscode

Wijnbeurs kortingscode

Vouchercode kortingscode De Wijnbeurs heeft meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van wijnen. Houdt u van een wijntje dan moet je deze webshop zeker eens bezoeken. U vindt er veel informatie over wijnen en kunt direct bestellen tegen voordelige prijzen. Er wordt niet gelet op grote namen maar vooraal gekeken naar goede kwaliteit en smaak. Als de door uw bestelde wijn niet naar tevredenheid is kunt u uw geld terugkrijgen of omruilen tegen een andere wijn.

De Wijnbeurs koopt haar wijnen rechtstreeks bij een chateau waardoor de prijzen laag gehouden kunnen worden. Het proefpanel, bestaande uit ervaren wijndrinkers, test alle wijnen persoonlijk, om u alleen het allerbeste aan te bieden. U kunt ook voordelig vaten kopen door middel van het vatencollectief van de wijnbeurs. Of u nou van rode of witte wijn houdt u zult hier zeker slagen. U kunt onder meer zoeken op wijnland en druivenras. Heeft u nog weinig wijnkennis koop dan een van de pakketten en ontdek uw favoriete smaak. Ook kunt u een van de wijnproeverijen bezoeken die de Wijnbeurs regelmatig organiseert. De best verkochte wijnen van dit moment vindt u onder de top 10. Bent u een echte koopjesjager bekijk dan het aanbod restanten. Voor de ervaren wijndrinkers onder ons kunt u een wijnabonnement nemen. U krijgt dan elk kwartaal een doos wijn van 12 flessen thuisgestuurd. Bekijk de huidige abonnementen op de website van de Wijnbeurs.
De klantenservice van de wijnbeurs is te bereiken via telefoon of email, er is ook een post adres in Weesp. Deze online wijn winkel is lid van de Thuiswinkel, kwaliteit en veiligheid staan hierbij voorop.

Bij Wijnbeurs heet een kortingscode ook wel vouchercode of wijnbon. Als u korting wilt krijgen bij Wijnbeurs dan moet u gebruik maken van een actiecode. U kunt een actiecode Wijnbeurs op verschillende manieren krijgen. Allereerst moet u deze website in de gaten houden. Ook vaste klanten kunnen er een krijgen, abonneer u op de nieuwsbrief van Wijnbeurs en blijf op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen. De wijnbeurs heeft meer dan 35 duizend leden, dus waar wacht u nog op en bestel meteen.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen