Wenz kortingscode

Wenz kortingscode

Wenz kortingscode Dames- en herenmode
Bij Wenz.nl vind je een breed assortiment aan damesmode en herenmode. Wenz heeft kleren en accessoires van diverse merken en stijlen.
Op de voorpagina van Wenz.nl staan een aantal uitgelichte zaken, zoals de modetrend, aanbiedingen en seizoenskleren. Daarnaast kun je via de hoofdpagina de catalogus aanvragen of lid worden van de nieuwsbrief van Wenz. Bovenaan de site staat een overzicht van het aanbod, met helemaal links de nieuwe collectie en helemaal rechts SALE.

Het aanbod
Wenz.nl heeft een zeer breed aanbod wat de mode betreft. Het damesassortiment is wat groter dan het herenassortiment maar iedereen kan terecht op deze site. Voor de heren is een drietal merken beschikbaar: Boston Park, Lacoste en Roger Kent. Voor dames is er te veel om hier op te noemen, je hoeft je niet al te druk te maken dat jou favoriete merk er niet bij staat.

De trends
De wenz.nl webshop springt in op trends. Zo zijn er onder de kopjes Damesmode en Herenmode ook trends te zien, zoals de seizoenstrends of populaire materialen. Dit maakt het leuk om de site te bezoeken. Je wordt een beetje geleid bij het zoeken naar de kleding die je wilt kopen.

Ook voor handtassen, schoenen, sieraden en meer...
Op wenz.nl kun je terecht voor meer dan alleen kleding. Er zijn op deze site ook handtassen verkrijgbaar van diverse merken. Ook kun je sieraden en horloges kopen. Daarnaast zijn er schoenen van diverse merken beschikbaar. Tot slot is er een redelijk breed assortiment op het gebied van wonen. Er zijn bijvoorbeeld handdoeken, badmatten en ook bedlinnen te koop. Daarnaast hebben ze ook huishoudelijke zaken als pannen, koffiezetapparaten en waterkokers.

Uitstekende service
Wenz.nl is ook een site die goede service biedt. Helemaal onderaan de site staat het kopje advies waar je terecht kunt om erachter te komen wat je maat is. Er staan ook onderhoudstips en tips om het milieu niet te belasten.
Wenz.nl is een nuttige site waar je terecht komt voor alle mode.

 1. Alle
 2. Actief
 3. Verlopen
 • Kortingscode Wenz 10 euro
  Klik voor code & open website
  Actie is verlopen 

  Kortingscode Wenz 10 euro

  Pak de 10 euro voordeel mee door gebruik te maken van de kortingscode Wenz. Voor de nieuwste kleding, bijvoorbeeld voor de aankomende feestdagen, kijk..