Wehkamp kortingscode

Wehkamp kortingscode

Kortingscode Wehkamp Een van de grootste winkels op het internet waar je bijna alles kunt krijgen. Wil jij wat online kopen dan kan je het beste eerst bij Wehkamp kijken. Ooit groot geworden door de catalogus maar de laatste jaren vooral via internet. Het assortiment bevat meer dan 180 000 artikelen, uiteraard tegen scherpe prijzen.
Naast de pijlers mode (vrouwen, mannen en kinderen) vindt je er ook van alles voor in en rond het huis. Van dekbedovertrek tot nieuwe grasmaaier en alles daar tussen in. Naast alle grote merken vindt je er ook wat goedkopere onbekendere merken. Voor iedere beurs is er een geschikt artikel te vinden.
Er is ook een dagdeal beschikbaar de Wehkamp daybreaker. Ben jij een echte koopjes jager dan moet je elke dag even kijken wat er vandaag weer in de aanbieding is. Andere aanraders zijn de premium selectie (met alleen maar topmerken) en de afdeling uitverkoop, met vaak wisselende aanbiedingen.
Enkele voordelen van Wehkamp zijn dat je op afbetaling kunt kopen en het complete assortiment. Uiteraard is deze webwinkel ook aangesloten bij diverse keurmerken, waaronder het Thuiswinkel Waarborg. Veilig en vertrouwd shoppen staat hierbij hoog in het vaandel.
Wat betreft de levertijd heb je jouw bestelling vaak de volgende dag al in huis, mits voor 10 uur in de avond besteld. Wordt de levertijd uitgesteld dan wordt je hiervan tijdig op de hoogte gesteld via email. Als je voor de eerste keer iets besteld moet je eenmalig een account aanmaken. Hier kan je de status van jouw bestelling zien en gebruiken voor als je de volgende keer iets bestelt. Als je iets op afbetaling wilt kopen lees dan de voorwaarden hiervan goed door. Heb je ergens nog vragen over neem dan contact op met de klantenservice, het beste te bereiken via e-mail of de live chat.
Een kortingscode voer je in tijdens de laatste stap van jouw bestelling. Bij Wehkamp wordt een kortingscode ook wel waardebon genoemd. Ze worden soms aan vaste klanten gegeven maar ook op de site zelf zijn ze te vinden. Als er een kortingscode beschikbaar is plaatsen wij deze op onze website, als er geen beschikbaar is kan je gebruik maken van de lopende aanbiedingen, vaak te vinden op de homepage van Wehkamp.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen