We Fashion kortingscode

We Fashion kortingscode

We Fashion kortingscode 2014 We fashion is één van de bekendste kledingwinkels in Nederland. De fysieke winkels zijn vaak opgedeeld in We Men en in We Women. Online zijn beide winkels vertegenwoordigd op www.wefashion.nl

Voor wie?
De doelgroep van We Fashion zijn consumenten met een levensmentaliteit van een 25 tot 35 jarige. Het bedrijf richt zich op kleding met een modern design en een goede prijs-kwaliteitverhouding. De fysieke winkels proberen zich te onderscheiden door er representatief en overzichtelijk uit te zien. Deze lijn is online doorgetrokken; de webshop ziet er strak, modern maar overzichtelijk uit. Overbodige knoppen zijn daarom ook weggelaten.

Assortiment
In het assortiment is er herenkleding, dameskleding en kinderkleding. Voor elke categorie is er een compleet aanbod. Van schoenen, onderkleding tot broeken en nette zakelijke shirts. We Fashion profileert zich ook als een totaalaanbieder. Het prijsniveau is gemiddeld, maar de aanbiedingen en koopjes zorgen dat budgetshoppers en koopjesjagers hier zeker terecht kunnen.

De webshop van We Fashion probeert zich te onderscheiden door het geven van gestandaardiseerd kledingadvies. In het 'Lookbook' staan moderne combinaties van de kleding die in de webshop verkrijgbaar is. Dit sluit aan bij de relatief jonge doelgroep, die kledingtrends wil volgen.

Bezorging en levering
De bezorging is in principe binnen 24 uur en te volgen via 'track & trace.' Producten zijn gratis te ruilen en bij orders boven € 75 is de bezorging gratis. Betalen via IDEAL is mogelijk.

Kortingen en acties
In het hoofdmenu is een apart kopje met alle kortingen, maar ook per categorie (woman, men, grils en boys) kennen een eigen onderdeel met korting. Dit maakt specifiek zoeken makkelijker. Online zijn er kortingscodes verkrijgbaar, deze kunnen tijdens het afrekenen worden gebruikt. Deze kortingscodes zijn vaak tijdsgebonden en meestal een maand geldig.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen