Waatbox kortingscode

Waatbox kortingscode

Waatbox kortingscode Waatbox.nl is een website waar je een beauty box kan kopen. In deze beauty box vind je een exclusieve selectie van de beste make-up, skincare producten, haircare producten en parfum merken. Ben je op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van beauty dan is de website van Waarbox.nl een plek voor jou.

Wat houdt het in?
Bij Waatbox.nl sluit je een abonnement af om iedere maand een beauty box te ontvangen. Zoals een maandabonnement, waarbij je elke maand een WAAT beauty box ontvangt. Daarnaast is er een 6-maandenabonnement en ook een 12-maandenabonnement, deze betaal je eenmalig. Wanneer je kiest voor één van deze maandabonnementen betekent dit dat je elke maand een WAAT beauty box met daarin minstens vijf beauty producten van exclusieve merken ontvangt, ter waarde van 50 euro. Van de vijf producten zijn er minimaal vier full-size producten.

Hoe werkt de website?
Op de homepage van Waatbox.nl vind je een menu met keuzemogelijkheden. Onder de keuzemogelijkheid 'Direct bestellen' kun je een keuze maken uit de verschillende abonnementen, door te klikken op 'profiteer nu'. Je kunt het maandabonnement betalen via iDeal of Betaal Garant, omdat er elke maand een bedrag van je rekening af moet worden gehaald. Voor het 6-maandenabonnement of 12-maandenabonnement kun je echter ook gebruik maken van Visa of je Mastercard.

Wil je eerst weten wat voor soort producten er in de beauty box zouden kunnen zitten ga je naar de keuzemogelijkheid 'producten'. Daar vind je een overzicht van de beauty producten die de vorige maand in de WAAR box zaten. Het is uiteraard leuk als de producten die de komende maand in de box zitten een verrassing blijven. Daarom zal je die producten nog niet op de website vinden.

Het 6-maandenabonement en 12-maandenabonement zijn ook geschikt om cadeau te doen. Dit kun je doen onder de keuzemogelijkheid 'cadeau'. Het bestellen van de cadeau beauty box werkt net zoals hierboven beschreven is.

Hoe zit het met verzenden?
De verzendkosten zitten inbegrepen in de kosten van een beauty box. Aan het einde van de maand wordt je WAAR box verstuurd, je krijgt hiervan per mail een bevestiging.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen