Vouchervandaag kortingscode

Vouchervandaag kortingscode

Vouchervandaag kortingscode Wat is Vouchervandaag.nl?
Vouchervandaag.nl is een website waar je vouchers kan kopen. Deze vouchers kan je bij allerlei winkels gebruiken om bepaalde producten voordeliger aan te schaffen. Met de code die op de vouchers staat, kan je soms ook in webshops korting krijgen op de producten.
Op Vouchervandaag.nl zijn elke dag nieuwe kortingsacties te vinden. De producten die met de vouchers verkregen kunnen worden, zijn zeer divers. Zo zijn er acties voor kleding en modeaccessoires, maar bijvoorbeeld ook voor huishoudelijke apparaten en elektronica. Om elke dag op de hoogte te blijven van de nieuwste acties van Vouchervandaag.nl, kan je je op de website aanmelden voor de nieuwsbrief of Vouchervandaag volgen via sociale media (Facebook en Twitter).

Vouchers bestellen op Vouchervandaag.nl
Elke actie op Vouchervandaag.nl loopt 24 uur, tenzij de actievouchers eerder zijn uitverkocht. Bij elke actie zie je op de website rechtsboven in beeld hoe lang de actie nog loopt. Ook staat er bij elke actie aangegeven tot wanneer de voucher gebruikt kan worden en hoeveel vouchers er maximaal per persoon besteld mogen worden.
Om vouchers aan te schaffen dien je een account aan te maken op Vouchervandaag.nl. Wanneer je ingelogd bent op je account, kan je vouchers kopen door op de oranje ‘Koop nu!’ of ‘Bestel nu!’ knop te drukken. Je kan je voucher betalen via iDeal, Credit Card of Mister Cash. Vervolgens kan je de PDF’s van de door jou aangeschafte vouchers downloaden vanaf je account en eventueel uitprinten. Wanneer je een papieren voucher hebt besteld, wordt deze binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden.

Sparen op Vouchervandaag.nl
Wanneer je een account hebt op Vouchervandaag.nl kan je middels het VoucherPoints spaarsysteem punten sparen, waarmee je korting krijgt op het aanschaffen van vouchers. De VoucherPoints kan je op verschillende manieren verdienen, onder andere door je vrienden op de hoogte te stellen van Vouchervandaag.nl. Verder kan je Awards sparen. Deze verdien je door bijvoorbeeld als eerste een nieuwe actievoucher te kopen of door de website dagelijks te bezoeken. Sommige van de Awards bevatten een vergoeding in de vorm van VoucherPoints en leiden daarmee tot korting op het aanschaffen van vouchers.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen