Vitamins.nl actiecode

Vitamins.nl actiecode

Vitamins.nl actiecode Vitamins.nl is een website waar je onder andere vitamines, voedingssupplementen en sportvoeding kan kopen. De website bestaat sinds 1998 en biedt een groot assortiment aan artikelen. De artikelen zijn verdeeld in diverse categorieën, zodat je gemakkelijk vindt wat je zoekt. De categorieën zijn: Afslanken, Sport, Weerstand, Senioren en Wellness. Daarnaast kan je artikelen ook direct vinden door de (merk)naam in te voeren in de zoekbalk.

Onder de categorie Afslanken kan je terecht voor producten die helpen bij het afvallen. De afslankproducten bestaan veelal uit supplementen die de vetverbranding stimuleren. Onder de categorie Sport vind je artikelen die ervoor zorgen dat je lichaam goed gevoed wordt bij inspanning en herstelt na intensieve training. Ook hier vind je supplementen, maar daarnaast ook fruit- en energierepen en crèmes voor spieren en gewrichten. De producten onder de categorie Weerstand zijn bedoeld om je weerstand te verhogen. Hier vind je met name vitamines in de vorm van supplementen of in vloeibare vorm. De categorie Senioren omvat supplementen die bepaalde processen in het lichaam van vijftigplussers ondersteunen. Onder de categorie Wellness vind je producten die helpen je gezondheid te verbeteren en zorgen dat dit ook te zien is in je uitstraling.

Het bestellen van producten op vitamins.nl is eenvoudig. Je kan op verschillende manieren betalen; met je creditcard, via iDeal of met PayPal. Als je met iDeal betaalt bedragen de verzendkosten binnen Nederland 1,99 euro. Als je met PayPal of creditcard betaalt zijn de verzendkosten 6,95. Wanneer je op maandag tot en met donderdag voor 15 uur bestelt, wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij het gebruik van actiecodes hanteert vitamins.nl een minimum bestelbedrag van 25 euro.

De missie van vitamins.nl is om jou te helpen beseffen dat je controle hebt over je eigen lichaam. Vitamins.nl wil je ondersteunen en begeleiden bij het maken van de juiste keuzes binnen de driehoek van basisvoeding, training en suppletie. De website bestaat daarom niet alleen uit een webshop, maar biedt ook informatie en tips om je te ondersteunen een balans te vinden in de genoemde driehoek, zodat je een sterker, fitter en gezonder lichaam ontwikkelt.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen