Velgenshop kortingscode

Velgenshop kortingscode

Velgenshop kortingscode Velgenshop.nl is een uitgebreide webwinkel die geschikt is voor iedereen met een auto. Groot, klein, sportief, zakelijk, oud of nieuw: voor elk wat wils.

Allereerst biedt de webwinkel stalen velgen aan. Deze worden verkocht in alle gangbare maten, maar ook de grote maten zijn hier te koop (ook lichtmetalen velgen). Stalen velgen zijn ideaal voor in de winter. Om het plaatje mooi af te maken verkoopt velgenshop.nl ook wieldoppen. Wat voor auto je ook rijdt: de webwinkel verkoopt bijpassende velgen. Mocht je je velgen extra willen beveiligen tegen diefstal zit je hier ook goed. Velgenshop.nl levert namelijk ook slotbouten.

Naast (lichtmetalen) velgen verkoopt de webwinkel ook autobanden. Hierin heb je veel verschillende soorten. Het is belangrijk voor je veiligheid om te kijken welke banden je nodig hebt en wanneer. Zo heb je de bekende winter- en zomerbanden, deze banden zijn seizoensgebonden en wissel je af zodra het weer begint te veranderen. Dit zorgt ervoor dat je in de winter extra grip hebt op de weg bij gladheid.
Wil je niet van band wisselen? Dan zijn de vier seizoenen banden wellicht wat voor jou. In de winter heb je iets minder grip dan de traditionele winterbanden, maar voor sommigen dus praktischer doordat je niet hoeft te verwisselen.
Helemaal veilig op de weg zijn? Wat dacht je van een band waar je op kan rijden nádat deze lek is gegaan? Dat zijn de flatrun banden. Een steeds bekender wordend begrip. Met deze banden kom je bijvoorbeeld veilig aan bij het volgende benzinestation. Je auto moet dan wel een bandenspanningssysteem hebben, omdat je anders niet doorhebt wanneer je een lekke band hebt. Dit maakt dat deze banden niet op elke auto passen.
Als laatste worden er ook SUV-banden verkocht. Banden voor terreinwagens, maar ook voor bestelbusjes.

Afgezien van velgen, banden en accessoires biedt velgenshop.nl ook diensten aan. Dit houdt onder andere het aanbieden van bandenopslag en gratis verzending in.

Velgenshop.nl heeft 4 winkels in Nederland. Deze zijn in Den Haag, Drachten, Etten-Leur en Wijchen. Op de site zijn de openingstijden te vinden.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen