V&D actiecode

V&D actiecode

V&D actiecode 2014 Vroom en Dreesman (V&D) is sinds jaar en dag het grootste warenhuis van Nederland. Naast de tientallen grote vestigingen verspreid door het land, heeft V&D ook een vooraanstaande en populaire webshop. Het assortiment bestaat onder andere uit kleding, entertainment, elektronica, wonen, boeken en koffers.

Doelgroep V&D en prijsniveau
De webshop van V&D (www.vd.nl) is breed georiënteerd. Dit is al terug te zien in het kledingassortiment; dames, heren en kinderen wordt aangeboden. Qua design zijn er moderne ontwerpen voor de jongere doelgroep, maar ook klassiekere ontwerpen mogen niet ontbreken. Deze positionering is in elke productgroep terug te vinden.
De prijsrange in de webshop van V&D is eveneens breed. Er zijn goedkope koopjes voor de budgetshoppers, maar ook vooraanstaande luxe A-merken ontbreken niet in het assortiment. Ook hieruit blijkt dat V&D zeer breed georiënteerd is.

Assortiment
Op het gebied van kleding vormt V&D een belangrijke webshop en biedt alle soorten kleding aan die nodig is. Er wordt veelal onderscheid gemaakt tussen casual en business kleding. In de categorie sport zijn de artikelen per sport gesorteerd, om snel de artikelen te kunnen vinden die je zoekt. Tot het assortiment behoren ook boeken en entertainmentproducten en woonartikelen voor elke kamer in huis. Ook elektronica, zoals televisies en computers, zijn ruim verkrijgbaar. Al met al is V&D een 'one stop shop' waarbij je op één adres al je non-food producten kunt kopen (maar ook al een beperkt aantal foodproducten).

Aanbiedingen en kortingscodes
De webshop van V&D bied al op het hoofdscherm diverse aanbiedingen en kortingen. In de categorieën van de shop worden ook kortingen getoond. Bij het afrekenen is het mogelijk om een V&D cadeaubon te gebruiken of een kortingscode in te voeren. Kortingscodes worden door V&D met acties weggegeven bij bestellingen, maar zijn soms ook op internet te vinden.

Bezorging en orderafhandeling
De gekozen producten worden in een winkelmand geplaatst. Vanuit daar kan worden afgerekend, zowel als geregistreerde klant als een losse order. De order kan gratis worden afgeleverd, of tegen bezorgkosten thuis worden bezorgd.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen