Vakantiepark Oranje actiecode

Vakantiepark Oranje actiecode

Vakantiepark Oranje actiecode Een vakantiepark waar je alle kanten mee uit kunt

Een weekend midweek of week er even tussen uit wie wil dat nu niet. Als je op zoek bent naar een leuk vakantiepark waar voor jong en oud wat te beleven valt dan is vakantieparkoranje een goede keuze. Het park is gelegen in het plaatsje Oranje dat ligt in de omgeving midden-Drenthe. Het park is direct gelegen aan het mooie overdekte speelparadijs speelstad oranje.Het is ook een perfecte ligging voor wat leuke dagjes uit zoals Dierenpark Emmen of het leuke dorpje Orvelte maar ook het bekende Boomkroon pad is op geringe afstand van het park te vinden. Je kunt ook gaan zwemmen in het zwemparadijs de Bonte wever de entreekaartjes voor het zwemparadijs zijn bij de vakantie inbegrepen. De omgeving leent zich ook goed voor een fiets of wandeltocht.

Een standaard comfort of mindervaliden bungalow

Er zijn verschillende soorten bungalows welke je ook kiest ze zijn zo ingericht dat je van alle gemakken voorzien bent. Een mooie bungalow met genoeg ruimte om lekker van je rust en vakantie te kunnen genieten. De comfort bungalow is bijvoorbeeld voorzien van twee badkamers in de mindervaliden bungalow heb je wat brede deurposten zijn er geen drempels en heb je verlaagd keukenblad.

Lekker uit eten of neem iets mee uit de parkwinkel

Je bent op vakantie en natuurlijk kan je ervoor kiezen om zelf te gaan koken in je comfortabele bungalow.Bij vakantiepark oranje kun je ook heel lekker uit eten bij een van de restaurants. Er is een buffet restaurant waar je iedere ochtend ook voor een ontbijtbuffet terecht kan er is een pizza en pannenkoeken restaurant.Maar wil je liever een lekkere snack of frietjes eten dan kan je terecht in de snackcorner.Wil je toch liever zelf koken dan kun je naar de parkwinkel gaan,Daar verkopen ze groente fruit melkproducten maar ook verse broodjes en lees je graag de krant ook die kun je hier iedere dag kop

Vakantiepark oranje heeft alles in huis voor een geslaagde vakantie voor jong en oud.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen