Vakantiepark Beekse Bergen korting

Vakantiepark Beekse Bergen korting

Vakantiepark Beekse Bergen korting De website libemavakantieparken.nl verwijst naar twee vakantieparken. Je kunt verder navigeren naar de site van het Vakantiepark Beekse Bergen of naar de site van het Vakantiepark Dierenbos. Beide parken zijn onderdeel van Libéma.

Vakantiepark Beekse Bergen ligt in Hilvarenbeek bij Tilburg. Het park ligt vlakbij Safaripark Beekse Bergen en Speelland Beekse Bergen. Tevens liggen de Loonse en Drunense duinen en de Kempische landgoederen in de buurt.

Op de site van Vakantiepark Beekse Bergen kun je vakanties boeken in de blokhutten, chalets of bungalows. De bungalows zijn allemaal geschilderd in de kleuren van de wilde dieren uit het Safaripark. Daarnaast zijn er kampeerplaatsen beschikbaar, maar ook volledig ingerichte bungalowtenten zijn te huur. De aparte safaritenten op SafariCamp liggen zelfs nog dichter bij de wilde dieren.

Vakantiepark Dierenbos ligt in Vinkel bij 's-Hertogenbosch. Je kunt op dit park helpen de bosdieren te verzorgen en er is een hele grote natuurspeeltuin. Tevens liggen het landschap de Bossche Broek en de zandverstuiving De Hooge Heide in de buurt. Ook Klimrijk Brabant is goed te bereiken vanaf het park.

Op de site van Vakantiepark Dierenbos kun je vakanties boeken in de studio, boomhut, chalets of bungalows. Ook is er een grote groepsboerderij beschikbaar. Alle huisjes hebben hun eigen bos-thema. Daarnaast zijn er kampeerplaatsen beschikbaar, maar ook volledig ingerichte bungalowtenten zijn te huur.

Op de sites van beide parken vindt je handige tips over de omgeving en duidelijke algemene informatie. Hier valt ook uitgebreide uitleg over de aanwezige faciliteiten onder. Er kan direct via de site geboekt worden. De sites zijn voorzien van mooie foto's en duidelijke plattegronden. Navigeren gaat makkelijk vanwege de handige tabbladen bovenaan. De prijzen die op de site worden genoemd zijn all-in, er zijn dus geen verrassingen achteraf.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen