Vakantiebeurs actiecode

Vakantiebeurs actiecode

Vakantiebeurs actiecode Elk jaar kun je in januari voor de leukste of meest bijzondere vakantie ideeën terecht op de Vakantiebeurs. Deze beurs is, zoals de naam eigenlijk al aangeeft, gespecialiseerd in vakanties en vakantiebestemmingen in zowel eigen land als ver over de grens. Op vakantiebeurs.nl kun je iedere dag in de vakantiestemming komen.

Handige indeling
Net als de beurs is de website ingedeeld in een aantal categorieën met de daarbij behorende vakantiebestemmingen en -activiteiten. Zo kun je in een oogopslag zien welke actieve vakanties er zijn onder het kopje Actief en alle must see bezienswaardigheden onder het kopje Zien. De andere categorieën zijn Ontdek, Samen, Vaar en Buiten.

Populaire bestemmingen
Op vakantiebeurs.nl kun je ook de meest populaire vakantiebestemmingen van dit moment vinden, evenals de meest populaire citytrips in zowel binnen- als buitenland. Want volgens de organisatoren is er ook in Nederland veel te zien en te beleven.

Landeninformatie
De website geeft heel veel informatie over vakanties, maar ook over de landen zelf. Zo kun je eenvoudig te weten komen of je inentingen nodig hebt en wat de munteenheid is. Dat maakt de website ook een bijzonder nuttig naslagwerk.

Beursupdates & actueel reisnieuws
Uiteraard kun je op vakantiebeurs.nl in de gaten houden wie de exposanten zullen zijn op de komende Vakantiebeurs. Er worden tussentijdse updates gegeven over vakantiebestemmingen en je vindt er terugblikken van het vorige jaar. Ook wordt het workshop aanbod bijgehouden en kun je online een kaartje kopen voor de volgende Vakantiebeurs. Vakantiebeurs.nl is ook een nieuwssite voor reizigers, dagelijks vind je er actueel reisnieuws onder het kopje Beursnieuws. Hier vind je ook de laatste beursupdates.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen