Ulla Popken kortingsbon

Ulla Popken kortingsbon

Kortingsbon Ulla Popken Bij de mode winkel van Ulla Popken vindt u kleding in grote maten. Er is kleding verkrijgbaar van maat 42 tot maat 64. Er is grote maten mode verkrijgbaar voor vrouwen maar ook voor mannen.

Op de homepage vindt u een overzicht van de laatste aanbiedingen passende bij het bijbehorende seizoen. Dit bedrijf bestaat al sinds 1880. Er werken meer dan tweeduizend werknemers wereldwijd. Het motto van de winkel is mode die bij me past.

Ook op het gebied van mode advies kunt u bij Ulla Popken terecht. U kunt advies krijgen over lingerie maar ook zelf gebruiken van de matentabel. Weet u niet welke spijkerbroek goed staat bij u figuur kies dan de jeansadvies module.

Bij Ulla Popken wordt de kortingscode ook wel kortingsbon of voordeelcode genoemd. Bij aanmelding van de nieuwsbrief krijgt u direct een voordeelcode toegestuurd. In stap 1 van de winkelmand kunt u deze invoeren in het speciale vak.

Wist u ook al dat u tien procent korting krijgt bij Ulla Popken als u jarig bent. Zelfs drie dagen voor en na uw verjaardag. Lees de voorwaarden van deze kortingsactie op de site. Als u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief wordt u verjaardag niet overgeslagen dit jaar.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen