Tuinendier kortingscode

Tuinendier kortingscode

Tuinendier kortingscode in 2010 werd het concept van voor tuinendier.nl bedacht. Tuinendier is een 'online warenhuis voor uw tuin en dier'. Dit warenhuis is uit een passie voor tuin en dier ontstaan. Ze bieden je goede service, kwaliteit en eerlijke prijzen. In de webwinkel vind je een uitgebreid assortiment aan artikelen maar ook leerzame video's en leuke acties.

Wat is het aanbod van tuinendier.nl?
Op de homepage van tuinendier.nl vind je elke dag een speciale dagaanbieding aan de rechterzijde van de pagina. Boven aan de pagina staat een menubalk met alle artikel categorieën.

Onder de categorie 'alles voor dieren' vind je artikelen voor honden, katten, knaagdieren en vogels. Er is ook een 'overige productgroep' met onder andere voer voor paarden, vissen, reptielen, varkens en soortgelijke dieren, je kunt hier ook zoeken op merk.

Verder heeft tuinendier een groot aanbod voor tuinieren. Onder de categorie 'plant en zorg' vind je artikelen voor bemesting en voeding, ziekten en plagen, moestuin benodigdheden en bloempotten en bakken. Ook hier vind je een overige productgroep en kun je per merk zoeken naar artikelen.

Tuinendier.nl heeft ook een categorie 'klussen' met tuingereedschap, groot tuingereedschap, tuinbewatering, gazon aanleggen en sierbestrating. Onder de overige productgroep vind je hier onder andere vijverbenodigdheden. Hier is het tevens mogelijk om per merk te zoeken.

Onder de categorie 'buiten genieten' vind je tuinmagazines en boeken. Er is ook een speciale 'sale' categorie waar je een flinke korting op artikelen van elke categorie kunt verkrijgen.

Naast het brede assortiment aan koopbare artikelen geeft Tuinendier.nl je onder de categorie 'tips' uitvoerig gratis handige tips over tuin en dier.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen bij tuinendier.nl?
Je klikt bij het gewenste artikel op 'winkelwagentje', vervolgens klik je op bestellen en vul je je gegevens in. Tuinendier.nl geeft je de mogelijkheid om met de volgende betaalmiddelen te betalen; iDeal, Mastercard, Visa, PayPal, Online Giro, Overboeking en Giftcards van tuinendier.nl.

Een bestelling vanaf € 50 wordt zonder verzendkosten bezorgd. Bij een bestelling onder de € 50 word er € 4,95 in rekening gebracht. Bij grote artikelen zoals onder andere tuinmeubelen wordt er € 14,95 aan verzendkosten in rekening gebracht.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen