Travelbags kortingscode

Travelbags kortingscode

Travelbags kortingscode Travelbags is de grootste winkel op het internet op het gebied van koffers en tassen. Het assortiment koffers is enorm met bekende merken waaronder Samsonite. Travelbags is begonnen in 2007 en heeft ook winkel in Zwolle waar u langs kunt gaan. Naast de bekendere merken zijn er ook voordelige merken voor de prijsbewuste consument. Naast koffers kan je er ook slagen als je op zoek bent naar een rugzak, kleine reistas of beautycase. Ga jij vaak op reis kies dan voor een kofferset, met verschillende maten koffers.
Bij ieder product staat een uitgebreide productomschrijving met onder meer de afmetingen. Ook staat er bij hoelang de fabrieksgarantie is. Bij sommige koffers staat een review geschreven door een eerdere klant. Enkele merken die verkocht worden zijn Kipling, Titan en Legend. Er zijn ook allerlei accessoires te koop voor koffers, denk hierbij aan sloten en hoezen.
De verzending is gratis bij Travelbags en ook retour sturen is geheel kosteloos via een antwoordnummer. De klantenservice is het best te bereiken via de livechat of per mail. Betalen doe je via ideal of achteraf na levering. Voordat u op vakantie gaat is het handig op deze webshop te bezoeken.
Bij Travelbags wordt de kortingscode ook wel couponcode genoemd. Vinden wij een nieuwe couponcode Travelbags dan bent u de eerste die het weet. Wij checken dagelijks of er een geldige couponcode beschikbaar is. Is er geen couponcode beschikbaar dan kan je altijd gebruik maken van de lopende aanbiedingen van Travelbags.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen