tijdschriftenbon kortingscode

tijdschriftenbon kortingscode

tijdschriftenbon kortingscode Is er binnenkort iemand jarig, wilt u iemand een keer lekker verwennen óf wilt u een leuk kerstpakket voor uw medewerkers? Kies dan voor de Nationale Tijdschriftenbon.

Met deze bon kan men kiezen tussen 350 verschillende tijdschriften en dagbladen. Er zijn bladen gericht op vrouwen, mannen en kinderen maar er zijn ook bladen gericht op sport, lifestyle en wonen. Kortom, voor ieder wat wils.

U kunt al vanaf 10 euro een tijdschriftenbon kopen. Bij aanschaf van de bon kunt u bekijken hoeveel keren u het dagblad of tijdschrift krijgt. Er hoeft niks opgezegd te worden. Als alle bladen waar recht op was zijn aangeleverd, stopt het abonnement vanzelf.

De bon is te bestellen op de website www.nationaletijdschriftenbon.nl. Hier kunt u er voor kiezen de bon via de mail óf post op te laten sturen. Als u kiest voor de post kunt u er indien gewenst een thema verpakking bij kiezen mét of zonder tekst. Ook kunt u de verpakking in uw eigen huisstijl laten bezorgen. Een andere mogelijkheid is dat u de tijdschriftenbon in de winkel koopt. Kijk voor alle verkooppunten bij u in de buurt op onze website.

De tijdschriftenbon kan ingewisseld worden door de persoonlijke code in te voeren op de site. Deze code staat op de bon.

Heeft u vragen of opmerkingen over de Nationale Tijdschriftenbon? Neem dan contact op bij onze contactpagina en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden. U mag ons ook altijd bellen. We zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren.

Om op de hoogte te blijven van de acties die de Nationale Tijdschriftenbon heeft, kunt u de nieuwsbrief aanvragen. Daarvoor hoeft u zich slechts aan te melden op de website en u krijgt één keer per maand de nieuwsbrief.

Wij hopen u snel te zien op onze website óf in 1 van onze winkels!

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen