Ticketveiling kortingscode

Ticketveiling kortingscode

Ticketveiling kortingscode Bij Ticketveiling kan je de leukste uitstapjes kopen tegen een prijs die jij zelf bepaalt. U kunt binnen enkele minuten een gratis account aanmaken en beginnen met bieden. Van sauna tot dierenpark maar ook een weekendje weg wordt er geveild. De veilingen worden continu aangevuld met nieuwe aanbiedingen. Naast vakantieveilingen is er nu nog een grote veiling aanbieder bijgekomen. Op het blog lees je het laatste nieuws over de veilingen.
Indien u een veiling heeft gewonnen ontvangt u na betaling een voucher. Hiermee kunt u uw gewonnen prijs verzilveren bij de aanbieder van het arrangement. Lees voordat je gaat bieden altijd goed de voorwaarden van de betreffende veiling door. Het kan zijn dat jouw voucher alleen een bepaalde periode gebruikt kan worden. De klantenservice van Ticketveiling is op doordeweekse dagen tijdens kantooruren te bereiken via een telefoonnummer, het hoofdkantoor staat in Oegstgeest. Betaal niet langer teveel voor een uitstapje maar houdt de kosten eigen hand.
Bij Ticketveiling heet een kortingscode ook wel kortingsbon. Als wij een kortingsbon Ticketveiling vinden zullen wij deze hier plaatsen. U vult uw kortingsbon in na het afronden van uw bestelling. Blijf de website van ons en die van Ticketveiling regelmatig bezoeken voor een kortingsbon.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen