Thermae 2000 kortingscode

Thermae 2000 kortingscode

Thermae 2000 kortingscode Thermae 2000 is een kuuroord in Valkenburg (Limburg) waar u kunt genieten van een ontspannen dagje. U kunt er onder meer een sauna bezoeken of een schoonheidsbehandeling. Woon je wat verder weg dan kan je er ook een hotelovernachting bij boeken. Op de homepage vindt u de top 3 behandelingen. Op dit moment zijn dat de rasul behandeling en de gezichtsbehandeling. Het oord is elke dag geopend van 9 uur in de ochtend tot 11 uur in de avond. Heb jij liever badkleding aan tijdens het saunabezoek ga dan op een dinsdag. Wil je jouw partner verrassen kies dan voor een workshop masseren. Volg Thermae 2000 ook op Facebook want onder de volgers worden leuke prijzen verdeelt.
Het meest bekende resort van Nederland, waarbij veel mensen denken dat de juiste benaming Therme 2000 is. Bij ieder bezoek ontvang je welkomstslippers die gratis mee naar huis mag nemen. Ben jij een groentje op het gebied van sauna en welness kies dan een welkomstpakket met scherpe prijzen. Enkele sauna’s waar je uit kan kiezen zijn de stuga sauna, buiten sauna en het turkse stoombad. Tijdens de winterperiode krijgt u 4,50 korting op de toegangsprijs. Nieuw in het assortiment is de bamboemassage. Voor het adres en routebeschrijving verwijzen wij u naar de site van Thermae 2000. Is er iemand jarig geef dan eens een welness cadeaubon. Laat uw e-mailadres achter en win een spa voor 2 personen. Bekijk ook eens de sfeerimpressies van het complex, dan ziet u gelijk wat u kunt verwachten bij een dagje Valkenburg.
Bekijk de website voor de laatste prijzen, last minutes en andere aanbiedingen van Thermae 2000. Regelmatig zijn er acties waarbij u korting krijgt op tickets. Als wij een Thermae 2000 kortingscode vinden dan zult u hem hier vinden.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen