The Body Shop kortingscode

The Body Shop kortingscode

The body shop kortingscode 2014 The Body Shop is een winkel gespecialiseerd in beautyproducten op natuurlijke basis en waarbij rekening wordt gehouden met de natuur. Bij The Body Shop kun je terecht voor cadeausets, producten voor gezichtsverzorging, bad & body producten, producten voor je haar, diverse geuren en make-up artikelen. In de webwinkel van The Body Shop vindt je ook de laatste aanbiedingen.

De cadeausets zijn overzichtelijk ingedeeld in categorieën zodat je binnen enkele klikken de juiste cadeauset kunt vinden die je op dat moment zoekt. Zo kun je de best verkochte sets bekijken maar je kunt de cadeausets ook sorteren op prijs.

In The Body Shop webwinkel vindt je een zeer uitgebreid assortiment van producten. Naast de cadeausets zijn ook de andere categorieën heel overzichtelijk ingedeeld. Zo kun je kiezen om de nieuwe producten te bekijken, de best verkopende producten en zijn er ook kennismakingssets verkrijgbaar. Deze sets bevatten een aantal producten uit het assortiment in een kleinere verpakking zodat je simpel kennis kunt maken met populaire producten uit de betreffende categorie.

De producten bij The Body Shop zijn duidelijk omschreven en bij elk product kun je zien welke ingrediënten er zijn gebruikt, hoe je het product dient te gebruiken, tips om het product te gebruiken en tevens kun je ook beoordelingen zien van andere klanten over het betreffende product. Naast alle productinformatie kun je ook gelijk al zien wat het kost om het product te versturen en hoe lang het duurt voor dat je het product ins huis heb.

Het plaatsen van een bestelling bij The Body Shop is eenvoudig en gaat erg snel. Na het toevoegen van het product aan het winkelwagentje kun je de gewenste verzendmethode kiezen en vervolgens je adresgevens invoeren waar de bestelling geleverd dient te worden. Betalen bij The Body Shop kan veilig en snel met iDeal of met creditcard.

Als je vragen heb over een product of de winkel zelf kun je gemakkelijk telefonisch contact opnemen met The Body Shop of je kan een e-mail sturen.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen