Tennisplanet actiecode

Tennisplanet actiecode

Tennisplanet actiecode Tennisplanet is de voordeligste internet winkel op het gebied van tennis artikelen. De meeste artikelen heeft u na bestelling de volgende dag al in huis. Als u bij een andere winkel hetzelfde product goedkoper vindt betaalt Tennisplanet het verschil dubbel terug. Lees de voorwaarden van deze actie op de site. U heeft 30 dagen de tijd om uw artikelen terug te sturen, dit is stukken langer dan bij vergelijkbare webwinkels. Bij elke bestelling spaart u voor gratis punten die u korting geven bij volgende bestellingen.
Of u nou een racket zoekt, tenniskleding of tennisballen, Tennisplanet heeft het allemaal. Ook zeer geschikt voor de professionele tennisspeler of tennisvereniging. U kunt afrekenen door middel van ideal maar ook bestellen onder rembours. Als u een vaste klant bent kunt u ook op rekening bestellen. Naast vele producten vindt u er ook een weblog met informatie over en omtrent tennis. Voor tennis vereniging zijn er een aantal voordelige pakketten samengesteld. Lees ook de positieve klantervaringen van andere en laat u overtuigen dat dit de tennisshop van Nederland is.
Bij Tennisplanet wordt de kortingscode ook wel actiecode of cheque genoemd. De actiecode Tennisplanet voert u in voordat u op bestelling afrekenen klikt. Het bedrag wordt gelijk naar beneden bijgesteld. Bij sommige actiecodes van Tennisplanet is een minimum bestel bedrag vereist. Kijk op onderstaande pagina voor de meest actuele Tennisplanet actiecode of waardecheque. Volg ook eens Tennisplanet op de sociale media zoals Facebook en maak kans op leuke prijzenpakketten. Ben jij een prijsbewuste consument, bekijk dan de outlet van Tennisplanet waar het hele jaar door uitverkoop wordt gehouden.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen