Teakea kortingscode

Teakea kortingscode

Teakea kortingscode Teakhouten meubelen zijn helemaal in, en tegenwoordig zijn hardhouten meubels ook heel makkelijk online te bestellen. Bij Teakea bijvoorbeeld.

Teakea is een webshop die zich heeft toegelegd op de online verkoop van teak houten meubelen. Tot het assortiment behoren: tafels, kasten, zitmeubelen, bedden, kasten voor de badkamer en onderhoudsproducten. Daarnaast levert deze winkel ook teak houten tuinmeubelen.

Teakhout heeft een warme uitstraling en is zeer duurzaam. Het is hardhout dat voornamelijk uit de tropen komt. Teakea gebruikt alleen plantage teak en gerecycleerd teakhout voor de productie van de meubelen. Hierdoor wordt er zo min mogelijk schade aan het milieu toegebracht. Zeker bij het gerecycleerde hout is dit het geval. Voor de productie van gerecycleerde teak meubelen hoeven in het geheel geen bomen worden gekapt. Dit hout is vaak iets donkerder van kleur dan plantage teak. Dit hangt samen met de veelal hoge leeftijd van het hout. De meeste meubelen bij Teakea zijn op ambachtelijke manier gemaakt en worden op speciale wijze gedroogd zodat het hout ook niet meer 'werkt'.

Deze webwinkel garandeert lage prijzen en hoge kwaliteit. Ze bieden persoonlijke aandacht en zijn ook in staat om maatwerk te leveren. De winkel is lid van het de Tuiswinkel waarborg en men geeft 1 jaar volledige garantie op de verkochte meubelen. Naast de online winkel, beschikt Teakea ook over een fysieke winkel met showroom. Deze is gevestigd in Scharmer (Groningen).

Wie het moeilijk vind om een keuze te maken kan op de website kiezen uit verschillende woonseries. Dat is handig als je een compleet interieur van teak wil samen stellen. Je ziet dan namelijk de diverse meubelstukken uit een bepaalde serie bij elkaar. Er is een grote keuze aan woonsferen. Van rustiek tot modern, alles is in principe mogelijk. De winkel kan ook maatwerk bieden mocht dat nodig zijn. Teakea levert in heel Nederland. Hiervoor rekent men geen bezorgkosten (behalve op de eilanden.) De meubels worden gemonteerd geleverd. Dit met uitzondering van eettafels en grote kasten. In verband met beperkte ruimte in de vrachtwagen, worden deze ter plaatse bij de klant in elkaar gezet.

 1. Alle
 2. Actief
 3. Verlopen
 • Kortingscode Teakea
  Klik voor code & open website
  Actie is verlopen 

  Kortingscode Teakea

  De kortingscode van Teakea geeft 5 procent korting op alle artikelen. Zoek je nog houten meubelen van topkwaliteit dan zit je bij deze webshop prima. ..