Taskopen.nl kortingscode

Taskopen.nl kortingscode

Taskopen.nl kortingscode Taskopen.nl is de webshop van Emco Lederwaren en wie opzoek is naar een tas of koffer, moet maar eens 'langs gaan' bij Taskopen.nl. Van schoudertassen tot bowlingbags kan je in deze webwinkel vinden. Een verrassend groot aanbod waar ook de merkkoffers en tassen van bijvoorbeeld Samsonite, Spikes & Sparrow en PIP Studio te verkrijgen zijn. Taskopen.nl is er niet enkel voor tassen en koffers, maar er is ook aan de accessoires gedacht. In de shop je namelijk ook terecht voor bijvoorbeeld portemonnees, paraplu's, handschoenen en bijouterie.

In de winkel

In de webshop kan je gelijk aangeven naar welk type tas of koffer je opzoek bent. Het is aan te raden om gelijk eens te kijken bij de aanbiedingen om te zien of er daar misschien mooie koopjes voor jou zijn. Indien je wilt, kan je ook op merk zoeken, er zijn bijvoorbeeld schoudertassen te koop van 17 verschillende merken. In de categorie Business is niet enkel de attaché koffer te verkrijgen, maar voor de dames ook zeer modieuze alternatieven, zoals de Brunotti A4 tas, of de Bear Design Clippertas. Bij de accessoires vindt je mooie gala tasjes voor als je wilt combineren met een mooie avondjurk. Het loont de moeite om even de tijd te nemen en rustig te winkelen om alles in de winkel te kunnen zien.
Zoals voorheen al aangegeven, is Taskopen.nl de webshop van Emco Lederwaren. Dit bedrijf heeft vestigingen in Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch, Valkenswaard en Helmond.

Bestellen en afrekenen

Het vullen van je winkelwagentje en de afhandeling van de bestelprocedure gaat eenvoudig, zoals je van deze duidelijk en helder opgezette webwinkel mag verwachten. Het invullen van de naam en adresgegevens, en het kiezen van de betaalmethode gaat snel en eenvoudig is een en het zelfde scherm. Alles nog eens controleren en dan de bestelling plaatsen. Account aanmaken hoeft niet, maar is wel makkelijk als je hier nog eens wilt komen winkelen. De producten worden per TNT of DPD verzonden, maar het is ook mogelijk je artikelen af te halen in de winkel van Emco Lederwaren in de Rechtestraat te Eindhoven.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen