Taartenwinkel kortingscode

Taartenwinkel kortingscode

Taartenwinkel kortingscode Taartenwinkel.nl is een online banketbakker die voor iedere gelegenheid een traktatie weet te leveren. Er wordt geleverd aan particulieren en bedrijven.

Een team van enthousiaste bakkers bereidt de bestellingen vers en zorgt ervoor dat elke traktatie op het juiste moment op de juiste plek wordt afgeleverd. Je relatiegeschenk, bedankje, surprise of de taart voor je verjaardag kun je tot een dag van te voren bij taartenwinkel bestellen.

Taartenwinkel.nl heeft een breed assortiment, bestaande uit onder andere taarten, vlaaien, cupcakes, petitfours, muffins, brownies, macarons, rufflecakes en 3d-taarten. Verder is er een breed aanbod aan kindertaarten en feestartikelen.

Taartenwinkel.nl bezorgt op iedere lokatie in Nederland en Belgiƫ. Je kunt aangeven op welk tijdstip je taart bezorgd moet worden. Wanneer je voor 16:30 bestelt kan je taart nog de volgende dag bezorgd worden.

Je kunt je bestelling een bijzonder tintje geven door er een kaartje met een persoonlijke boodschap aan toe te laten voegen. Ook kan een foto op de taart worden weergegeven. Dat gebeurt met speciale eetbare inkt. Je kunt iedere foto die je maar wilt aanleveren.

Heb je een bedrijf? Dan kun je ook een taart met je bedrijfslogo laten bezorgen. Taartenwinkel.nl heeft een speciale uploadtool waarmee je zelf je logo op de taart kunt positioneren.

Taartenwinkel biedt je bedrijf ook de mogelijkheid om grote hoeveelheden taarten af te nemen. Van 1 tot 10.000 taarten, alles is mogelijk. Je kunt een grote hoeveelheid taarten op dezelfde of op verschillende dagen en tijdstippen op tot tien verschillende adressen laten bezorgen.

Je kunt bij taartenwinkel.nl ook GiftCards bestellen. Daarmee geef je klanten of personeel de mogelijkheid hun eigen geschenk uit te zoeken.

Taartenwinkel.nl is de eerste online banketbakker van Nederland. Het bedrijf is in 2005 opgericht door Rogier Jansen en Eric van Noort, en telt nu 12 medewerkers. Er is ook een Duitse website: taeglichtorten.de

Het taartenwinkel-concept is inmiddels uitgebreid naar bloemen (boeketwinkel.nl) en wijn (vinowinkel.nl).

De taartenwinkel.nl klantenservice is bereikbaar via 020-521 01 70 of via info@taartenwinkel.nl

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen