Taartenland kortingscode

Taartenland kortingscode

Taartenland kortingscode Als je als bedrijf of particulier wat te vieren hebt, dan hoort een lekker stuk taart daar natuurlijk bij. Bij taartenland.nl bestel je snel de lekkerste taarten met logo of foto.

Taartenland.nl levert in samenwerking met bakkers in Nederland een groot assortiment aan taarten en gebakproducten zoals: petit fours, tompoucen, moorkoppen, lepelgebak en bonbons. Deze producten kunnen met of zonder logo geleverd worden. Wanneer je een bedrijfsfeest hebt is een logo natuurlijk erg leuk om te gebruiken op een taart of ander gebak. Daarnaast is het gelijk een reclame middel. Taartenland kan in grote aantallen voorzien. Wanneer je bijvoorbeeld als winkelketen iets te vieren hebt en je wil graag driehonderd taarten met logo van je bedrijf bestellen, dan is dit geen probleem. Er is van alles mogelijk en taartenland heeft de nodige ervaring op die gebied opgebouwd. Op de website staat ook een indrukwekkende lijst met referenties.

Wil je creatief uit de hoek komen, dan zijn de logo bonbons ook leuk om te bestellen. Dit zijn kleine vierkante chocolade bonbons die je kunt laten voorzien van een bedrijfslogo. Ze worden per 15 stuks in een doosje geleverd. De minimale afname is 10 doosjes. Als relatiegeschenk is ook de chocolade fotolijst interessant. Deze is gemaakt van echte callebaut chocolade. Populair zijn ook de kindertaarten die natuurlijk kunnen worden voorzien van je eigen foto. Leuk voor feestjes waarbij veel gasten komen. Deze kindertaarten zijn ook te verkrijgen in allerlei thema's die voor kinderen aantrekkelijk zijn, zoals: Piet Piraat, Mega Mindy, K3, Bumba en de Smurfen.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij taartenland.nl een bestelling doen. Betalen kan via Ideal. De bezorging vindt meestal plaats tussen 9:00 en 11:00 uur. Maar andere tijden zijn in overleg ook mogelijk. De verzendkosten zijn € 6.00 per adres. De bezorging is overigens zeer snel. Bij een bestelling voor 16:30 kan men al de volgende dag leveren. Dit met uitzondering van zon- en feestdagen.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen