Sweet living shop kortingscode

Sweet living shop kortingscode

Sweet living shop kortingscode Als jij op zoek bent naar leuke hebbedingetjes en accessoires voor in je huis dan ben je bij sweetlivingshop.nl aan het juiste adres. De online shop beschrijft zichzelf als een 'eigentijds en professioneel bedrijf in de woonbranche'. Sweet Living Shop biedt talloze producten aan op het gebied van woonaccessoires en meubels. Je kunt deze producten zowel op hun site bekijken alsook in de showroom.

Het assortiment van sweetlivingshop.nl is alles behalve beperkt te noemen. Zo vind je hier een veeltal aan bekende merken, zoals Appletree, Bloomington en Braxton om er maar een paar te noemen. In de online shop kom je bovendien verschillende stijlen tegen, van landelijk tot industrieel, maar ook moderne producten zijn hier te vinden. De online woonwinkel kenmerkt zich voornamelijk door het grote aantal rieten producten. Zo vind je hier onder andere rieten stoelen, krukken, manden en zelfs rieten lampenkappen.

Overigens vind je hier niet alleen woonaccessoires. Ook meubels behoren tot het eigentijdse aanbod van de Sweet Living Shop. Zo zijn er prachtige rustieke bureautafels te vinden, ladekasten en ook bijzettafels en een variatie aan stoelen. Aan kapstokken en wandrekken is er zeker ook geen tekort. Bovendien is het assortiment zo uitgebreid dat er ook voor elk budget iets te vinden is. In de categorie Outlet vind je een tal van zeer unieke producten die ook nog eens sterk afgeprijsd zijn.

De online shop heeft nog een aantal fijne voordelen. Zo kun je heel gemakkelijk online bestellen en krijg je je bestelling in de meeste gevallen al de volgende werkdag thuisbezorgd. Een andere leuke bijkomstigheid is dat de verzending gratis is als je producten besteld met een totaalwaarde boven de vijftig euro.

Ben jij dus op zoek naar een leuke webwinkel met een uitgebreid aanbod aan woonaccessoires voor elk budget, neem dan zeker eens een kijkje op sweetlivingshop.nl. Uiteraard is de shop ook uiterst geschikt om een fijn cadeau te vinden voor een goede vriend of vriendin. Voor elk wat wils!

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen