Suntip actiecode

Suntip actiecode

Suntip actiecode Heb je genoeg van de kou en wil je eens een lekker zomers gevoel krijgen? Breng eens een bezoekje aan suntip.nl voor heerlijke vliegvakanties naar de zon. Het Zevenbergense Suntip vliegreizen is onderdeel van Pelikaan Reizen, een keten van vier reisbureaus bekend in de regio Brabant en Zeeland. Bij Suntip ben je in vertrouwde handen, want het reisbureau is aangesloten bij de ANVR en bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Men verzorgt stedentrips, last-minutes en natuurlijk de zonvakanties in meer dan twintig verschillende landen, van Spanje tot Dubai.

Een bezoek aan het reisbureau

Op de pagina van Suntip worden meer dan 2.000 accommodaties aangeboden, maar je raakt er niet de weg kwijt. Het is een zeer overzichtelijke pagina, waar je snel kunt vinden waarnaar je opzoek bent. Via de menubalk boven in het scherm kan je op thema zoeken, zoals bijvoorbeeld 'stedenreizen'. Als je de voorkeur voor een bepaald land hebt, kan je aan de linkerkant van het scherm een overzicht vinden van de landen waar Suntip vliegvakanties naartoe heeft. Als je voor een thema of land gekozen hebt, kan je aan de linkerkant van het scherm je keuze verfijnen door bijvoorbeeld aan te geven hoeveel sterren je accommodatie moet hebben of hoe ver deze van het stand af mag liggen. Je kan zelfs selecteren op beoordelingen van voorgaande klanten.
Bij Suntip kan je kiezen voor vertrekt vanaf regionale vliegvelden, zodat je geen lange wachttijden hebt en lang op je koffers moet wachten.

De boeking

Als je jou hotel of appartement gevonden hebt, gaat het boeken snel. Je geeft aan hoe je reisgezelschap is samengesteld, kies de vertrekdatum en reisduur, klik op de prijs van de gewenste accommodatie en de voordeligste reis wordt voor je uitgezocht. Als je akkoord bent en wilt boeken, wordt de beschikbaarheid gecheckt en krijg je een overzicht van de geboekte reis. Hierna nog enkel de persoonsgegevens van het reisgezelschap invullen en betalen. Je krijgt een bevestigings-e-mail met het reserveringsnummer toegestuurd. De aanbetaling bedraagt 15% van de reissom en de restantbetaling dient uiterlijk 6 weken voor vertrekt te zijn voldaan. De reisbescheiden krijg je 1 week voor vertrek toe gestuurd.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen