Subside Sports kortingscode

Subside Sports kortingscode

Subside Sports kortingscode Het grootste assortiment voetbalshirts van clubs en landen wereldwijd. Elk shirt kan je laten bedrukken met jouw eigen naam of de naam van jouw idool. Naast de shirts van het seizoen 2013 vindt je er ook replica shirts uit voorgaande jaren. Naast wedstrijdshirts vindt je er ook trainingspakken en andere accessoires.

Er is een aparte afdeling voor de top 25 spelers van dit moment, denk hierbij aan Messi, Van Persie en Ibrahimovic. Ook de wat minder bekende clubs zijn vertegenwoordig,bijvoorbeeld clubs uit Turkije en Argentinië. Ben jij fan van een bepaalde club dan kan hier een mooi shirt uitzoeken. De levertijd is per shirt verschillend maar ligt meestal tussen de 2 en 10 dagen. Als het shirt niet naar wens is kan je altijd binnen 14 dagen ruilen. Weet je niet welke maat shirt jij hebt bekijk dan de maattabel. Alleen officiële shirts en kleding verkrijgbaar, kwaliteit gegarandeerd bij Subside Sports.

Een subside sports kortingscode wordt regelmatig door ons gevonden. Hiermee kan jij nog goedkoper een voetbal gerelateerd artikel kopen.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen