Stoerekindjes kortingscode

Stoerekindjes kortingscode

Stoerekindjes kortingscode De eigenaresse van stoerekindjes.nl kwam er tijdens een vakantie in Florida achter dat ze haar kinderen beter wilde beschermen tegen de zon, omdat ze zo snel rood werden, zelfs na goed insmeren. Zij ging op zoek naar UV-beschermende kleding en vond ter plekke allemaal leuke, hippe kleding. Eenmaal weer in Nederland ontdekte ze dat de collecties met UV-werende kleding hier in Nederland en Europa veel te wensen overlieten. Ze vond maar weinig keus en ouderwetse designs. Dit inspireerde haar tot het beginnen van haar eigen webshop en het zoeken van mooie collecties voor in deze shop. Daarnaast staat ze garant voor persoonlijke service en expertise.

UV-bescherming
In zonlicht zit ultraviolette straling oftewel UV. De huid moet hier tegen beschermd worden, onder andere ter voorkoming van huidkanker, door bijvoorbeeld insmeren met zonnebrand of kleding met een UV-beschermende factor. Zeker een kinderhuid is erg gevoelig voor de straling. De kleding op stoerekindjes.nl heeft allemaal een factor van 50+ UPF. Dit is ruim voldoende bescherming gedurende de dag.

Assortiment
Stoerekindjes.nl biedt een breed assortiment aan UV-kleding aan. Het belangrijkste vormt hierbij de zwemkleding, maar ook shirts en jurkjes zijn bijvoorbeeld te krijgen. Het begint al bij babymaten, maar ook voor jongens en meisjes is er genoeg keuze, en zelfs voor de moeders is er UV-kleding te krijgen. Daarnaast zijn er vele accessoires te bestellen, zoals zonnehoedjes, zwemluiers, zonnebrillen en waterschoenen. Alle kleding en accessoires zijn van hippe merken zoals Banz, Snapper Rock, Wallaroo en Swimpy.

Voordelen
De UV-kleding heeft als voordeel dat je kindje beschermd is zonder te hoeven smeren. (Uiteraard moet je wel de delen van het lichaam die niet bedekt zijn goed insmeren!). Daarnaast is de kleding snel droog, wat fijn is bij het zwembad of op het strand. De kleertjes zijn luchtig en comfortabel en van elastisch materiaal.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen