Stena Line actiecode

Stena Line actiecode

Stena Line actiecode Even aan een korte vakantie toe, of zomaar even uit de sleur? Lekker een dagje winkelen in Londen en 's-avonds weer terug, bij Stenaline.nl ben je aan het goede adres. Stena Line biedt overtochten en volledige vakantie arrangementen. Niet alleen naar Engeland, maar ook naar Wales, Ierland, Noorwegen en Zweden behoren tot de mogelijkheden. Wil je eens lekker ontspannen reizen en er even tussenuit, dan zijn de stedentrips een echte aanrader. Deze worden geboekt bij Buro Scanbrit, dat een volle dochteronderneming van Stena Line is.
Stenaline.nl, een bezoek waard en goedkoper dan je denkt!

Meer dan alleen varen

Wanneer je aan Stena Line denkt, denk je vaak enkel aan overtochten per boot, maar op de website Stenaline.nl is men werkelijk van meer markten thuis. Wat dacht je van voetbalreizen, groepsreizen, autovakanties, wintervakanties en ferry & treinreizen naar Londen? Het is allemaal te regelen. Via de site wordt je doorgelinkt naar Buro Scanbrit de reisdochter van Stena Line.
Op de site zijn ook de diverse boten te bezoeken, waarmee de overtochten worden gemaakt. Zo kan je alvast zien welke luxe aan boord te verwachten is.
Voor de Smartphone of tablet heeft Stena Line een App, zodat je altijd op de hoogte blijft van aanbiedingen en eventueel gelijk kan boeken.
Stena Line is er niet alleen voor de vakantiegangers, maar vervoert ook vracht. Als je hiernaar opzoek bent, wordt je via de site doorgelinked naar Stena Line Freight.

Reserveren

De reserveringsprocedure verloopt soepel en snel. Als je de reis geselecteerd hebt, klik je op boeken. Hierna geef je de data van je reis op en kan je kiezen uit de beschikbare afvaarten. Na je selectie van de afvaart, kan je de gewenste accommodatie aan boord selecteren evenals eventueel gewenste maaltijden. Je laat de prijs berekenen en als je akkoord bent wordt de reservering gemaakt.
Je kan reserveren zonder account, maar dan kan je achteraf niets meer wijzigen als dat nodig mocht zijn. Na invullen van de passagiersgegevens wordt nogmaals de gelegenheid gegeven om de reservering te checken. Je kunt betalen met creditcard of iDeal/internetbankieren.
Tickets en treinbewijzen worden 2 weken voor vertrek per post opgestuurd.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen