Sprookjescamping kortingscode

Sprookjescamping kortingscode

Sprookjescamping kortingscode De Sprookjescamping is een ideale camping voor mensen met kinderen. De camping is zeer kindvriendelijk, er is iedere dag een compleet animatieprogramma, er zijn speeltuintjes op alle velden en er is een subtropisch waterspeelparadijs. Maar ook ouders kunnen zich hier prima vermaken, met dank aan de vele voorzieningen en de heerlijke rust die de omgeving biedt.

Verblijven op de Sprookjescamping kan op vele manieren. Zo kun je er voor kiezen om zelf je tent mee te nemen of om een van de accommodaties te huren. Er zijn onder andere trekkershutten, mobile homes en chalets te huur, verschillend in prijsklassen en luxe. Elke campingplek heeft uitzicht op een van de vele speelveldjes en speeltoestellen, dus ouders kunnen met een gerust hart bij de campingplek blijven, terwijl de kinderen hun energie kwijt kunnen en met andere kinderen kunnen spelen.

De Sprookjescamping heeft veel voorzieningen, zodat je zonder zorgen kunt genieten van een welverdiende vakantie. Voor een heerlijke pizza kun je bij de pizzeria terecht, pannenkoeken zijn te verkrijgen bij de Pannenkoekencarrousel en voor een meer gevarieerd menu kun je terecht in het restaurant. Dit restaurant heeft tevens een speelhoek voor kinderen. Als je liever zelf je ontbijt, lunch of maaltijd bereidt, kun je voor diverse producten bij de kleine supermarkt terecht. Hier zijn diverse artikelen te koop, variërend van boeken tot campinggas en van verse broodjes tot babyspullen.

Als je wat van de omgeving Rheeze/Hardenberg wilt zien, kun je op de Sprookjescamping ook fietsen huren. Naast fietsen voor volwassenen zijn er uiteraard ook kinderfietsen en zitjes voor op de fiets te huur. De fietsen kun je huren voor een dag, weekend, midweek of een hele week. Kaarten van de omgeving met fietsroutes zijn bij de receptie verkrijgbaar. Zeer handig om de omgeving optimaal te verkennen en niets te hoeven missen van wat de mooie natuur te bieden heeft.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen