Solvari kortingscode

Solvari kortingscode

Solvari kortingscode Solvari is een onafhankelijk bedrijf dat je gratis helpt met het kiezen van het juiste bedrijf bij uw zoektocht naar een product of dienst. Het startte als een studieproject, maar is al snel uitgegroeid tot een betrouwbare onderneming met 20 werknemers.

Op solvari.nl kun je je gegevens doorgeven en vertellen waar je naar op zoek bent. Met deze informatie wordt gezocht naar betrouwbare vakmensen in je buurt. Solvari contacteert deze mensen voor jou, deze stellen een offerte op en betalen een kleine bijdrage. Zo blijft de dienst voor jou geheel gratis en kun je er vanop aan dat dit betrouwbare bedrijven zijn. Doordat Solvari met zoveel bedrijven samenwerkt, krijg je altijd snel een antwoord en verlies je geen tijd meer. Deze aanvraag is natuurlijk geheel vrijblijvend. Je krijgt na de aanvraag maximaal 5 offertes van bedrijven bij jou in de buurt toegestuurd. Deze kun je dan zelf rustig bestuderen en de juiste keuze maken. Zonder al je tijd te verspillen met zelf aanvragen voor offertes op te sturen. Solvari is actief in Nederland, Belgiƫ, Frankrijk en Engeland.

Op de handige website vind je een grote verzameling aan sectoren waaruit je kunt kiezen. Het aanbod is verdeeld in grote groepen waaronder verzekeringen, huis en verbouwen, isolatie en nog veel meer. Zo vind je snel de categorie die je nodig hebt. Die klik je aan, je geeft je postcode op en vult je gegevens in. Daarna is het de beurt aan Solvari.

Ook als je zelf een bedrijf hebt en graag deel wil uitmaken van deze organisatie, kun je op deze site terecht. Niet alleen als aanbieder van diensten kun je meewerken, ook als je zelf een website hebt. Met het Solvari Affiliate Programma kun je op je eigen website mensen aantrekken die op zoek zijn naar een offerte. Voor elke aanvraag krijg je natuurlijk een vergoeding. Al wat je moet doen is een formulier op je website plaatsen en de juiste personen aantrekken.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen