Sneakertjes.nl kortingscode

Sneakertjes.nl kortingscode

Sneakertjes.nl kortingscode Zoek je dé schoenen voor jouw kind? Op sneakertjes.nl kan je die vinden! Met de stoere of schattige schoentjes van sneakertjes.nl maak je de outfit van jouw kind af. Maak je kind blij met leuke nieuwe schoentjes van sneakertjes.nl en je kind stapt vrolijk rond!

Assortiment
Op de site sneakertjes.nl is er voor iedereen wat wils. Je kunt schoenen vinden van maat 16 tot en met maat 38. Ook is er een breed aanbod van allerlei merken zoals: Gaastra, Timberland, Converse en Minnetonka.

Vindt de schoenen voor je kind
Sneakertjes.nl bevat een groot assortiment aan kinderschoenen. Voor het vinden van de juiste schoenen voor je kind zijn er handige hulpmiddelen. Allereerst zijn de schoenmaten in categorieën ingedeeld, dit maakt het overzichtelijker.
Bij elke categorie zijn alle merken aangegeven van de kinderschoenen.
Ook kan je gebruik maken van de zoekmachine waarin je kunt invoeren waarnaar jij op zoek bent. Hierbij kan je denken aan de maat, het merk en of het voor een jongen of een meisje bestemd is.
Als je niet precies weet welke maat je kind heeft kan je gebruik maken van de link ‘schoenmaat bepalen’.

Bestellen en verzenden
Sneakertjes.nl garandeert een snelle verzending. Je hebt de schoenen voor jouw kind binnen 48 uur in huis! Verder heb je geen verzendkosten als je een bestelling hebt boven de 75 euro. En daarbij is bij Sneakertjes.nl ruilen geen probleem en als je niet tevreden bent met de schoentjes krijg je gewoon je geld terug.

Extra’s
Ben je een ‘koopjesjager’? Kijk dan bij ‘sale’ of bij de ‘outlet’. Hier kan je mooie schoenen vinden voor een leuke prijs!
Als je graag iemand wilt verrassen kan je ook cadeaubonnen bestellen. Er zijn cadeaubonnen ter waarde van 15, 30 of 50 euro.

Sneakertjes.nl
Je ziet het al; keuze genoeg voor je kind! Bij sneakertjes.nl zal je zeker slagen en jouw kind ziet er hip uit met de nieuwe schoenen!

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen