Smartbuyglasses kortingscode

Smartbuyglasses kortingscode

Smartbuyglasses kortingscode Een van de grootste winkels op het internet gespecialiseerd in zonnebrillen. Ook vindt je er brillen en contactlenzen. Op alle aangeboden spullen heeft u 2 jaar garantie. Enkele merken die u kunt kopen zijn Ray-Ban, Calvin Klein en Diesel. De prijzen liggen tot wel veertig procent lager dan in reguliere winkels.

Heb jij een leuke zonnebril op het oog dan kan je hem zelfs virtueel passen. Daarnaast krijg je bij elke zonnebril gratis coating, zodat er geen krassen op de glazen komen.

Bij elke bestelling krijgt u een gratis reiniging set ter waarde van 15 euro. Er wordt ook meegedaan aan een goede doelen actie waarbij een bril wordt weggeven als u er eentje koopt. Er worden alleen zonnebrillen aangeboden die meegaan met de laatste trends. U vindt er ook zonnebrillen die worden gedragen door sterren als Daniel Craig en Rihanna. Wil jij een zonnebril op sterkte, ook dat is mogelijk. Ben jij een sportliefhebber bekijk dan het aanbod sportzonnebrillen voor onder meer wielrennen en hardlopen. Indien jij al een bestelling hebt geplaatst kan je hem volgen via de speciale applicatie. Indien u een vraag heeft kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice. Lees wel eerst de FAQ door, wie weet staat jouw vraag daar al beantwoord.

De Smartbuyglasses kortingscode vindt u hieronder. Op de homepage van Smartbuyglasses vindt je sowieso altijd de laatste aanbiedingen en een afdeling uitverkoop.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen