Sixt kortingscode

Sixt kortingscode

Sixt kortingscode Sixt is in Nederland een van de leidende autoverhuur bedrijven. U kunt er allerlei soorten wagens huren van luxe BMW tot handig bestelbusje. Sixt is door Zoover uitgeroepen tot beste autoverhuurder in 2012.In elk segment is er een voordelige auto te vinden, voor zowel binnen als buitenland. Uw ophaal en inleverpunt kan verschillend zijn, handig voor op vakantie. Er zijn meer dan 4500 vestigingen van Sixt in meer dan 100 landen. Waar u ook naar toe gaat op vakantie, u kunt er een auto huren via Sixt.
Voor de zakelijke gebruiker is er een aparte afdeling op de site. Heeft u vaker een auto nodig kijk dan bij autolease. Een van de goedkoopste modellen die te huur zijn onder meer de Renault Twingo en de Opel Corsa. Een auto huren zonder creditcard is helaas niet mogelijk. Als u vaker dan vijf keer per jaar een auto huurt krijgt u extra voordeel met de Sixt gold card. Momenteel kunt u een BMW mini voordelig huren vanaf 17 euro per dag. Deze aanbiedingen wisselen regelmatig dus wees er snel bij. Er is ook een app beschikbaar waarmee je via jouw iphone een auto kunt huren binnen enkele ogenblikken. Op de meeste luchthavens vindt u wel een vestiging van Sixt.
Met Sixt heet een kortingscode ook wel een voucher code. Hieronder vindt u de Sixt voucher code 2013 die u kunt inwisselen in een van de eerste stappen van het bestelproces. Heeft u zelf een voucher code Sixt, laat het ons weten en wij delen hem weer met anderen. Speciaal voor studenten zijn er vaak auto’s te huur met korting.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen