Six and seven kortingscode

Six and seven kortingscode

Six and seven kortingscode Sixandseven.nl is een website waar een groot aanbod aan lingerie verkocht wordt. Bh's, slips, speciale feestlingerie en Shapewear zijn hier allemaal te verkrijgen. De website ziet er erg mooi en klassiek uit. Het is een georganiseerde website en je ziet gemakkelijk waar je moet zijn als je naar een bepaald product opzoek bent.

Categorieën en merken
De website is verdeeld in verschillende categorieën. Je kunt boven op de startpagina bijvoorbeeld de categorieën slips, lingerie kleuren, outlet en bh's vinden. Doordat er een kopje met lingerie kleuren is, kun je wanneer je een specifieke kleur in gedachten hebt in twee klikken bij de juiste producten zijn. In de outlet vind je producten van verschillende merken die afgeprijsd zijn. De website heeft een groot aanbod aan diverse merken. Zo zijn er onder andere producten van de merken Espirit, Marlies Dekkers, Calvin Klein en Twist Prima Donna te vinden. De merken variëren in stijl en ook in prijs. Doordat er zoveel diverse merken te vinden zijn, zit er voor iedereen wel wat bij.

Betaling en verzending
Je kunt op verschillende manieren betalen zoals Ideal, Visa, MasterCard en je kunt zelfs achteraf betalen. Als je een bestelling hebt van 30 euro of hoger zijn er geen verzendkosten aan verbonden. Bestel je iets onder de 30 euro dan bedragen de verzendkosten 4,95. Wanneer je voor 16:30 bestelt wordt het dezelfde dag nog door Post Nl verzonden. Het kan zijn dat een product niet op voorraad is en dan duurt het doorgaans 5 werkdagen langer voordat je bestelling binnen is.

Veiligheid en contact
Op de startpagina van de website zie je meteen dat ze het thuiswinkel aspirant keurmerk hebben. Rechts onder aan de website vind je de contactgegevens. Hier vind je het adres maar ook een telefoonnummer, als je een vraag hebt weet je dus waar je heen moet bellen. Ook staat hier een contactformulier, je vult je gegevens en je vraag meteen in en dan wordt er vanzelf contact met je opgenomen. De website ziet er professioneel uit en geeft dus ook een veilige indruk weer.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen