Simply Colors kortingscode

Simply Colors kortingscode

Simply colors kortingscode Wilt u een unieke trolley, muts, jas, T-shirt, slippers of sporttas? Neem dan eens een kijkje op simplycolors.nl. Deze online webwinkel is gespecialiseerd in het bedrukken van producten. Van rompertje tot zitzak. Bij simplycolors.nl kun je werkelijk waar alles laten bedrukken. Leuk voor de sportclub, zo kan iedereen een shirt met zijn/haar naam krijgen. Maar ook heel leuk als je op zoek bent naar een origineel cadeau.

Er zijn veel webwinkels waar u producten kunt laten bedrukken, maar geen een doet aan de kwaliteit, kwantiteit en voordeligheid van simplycolors. Bij simplycolors kun je namelijk kiezen uit producten in verschillende categorieën.
Namelijk; Kleding, Baby/Zwanger, Wonen/Slapen, Vakantie, School, Sport en Cadeau. Deze categorieën zijn weer verdeeld in subcategorieën. Aan mogelijkheden genoeg.

Ook bied simplycolors hun diensten en producten voor de meest voordelige prijs aan. Zo heb je al een kookschort met een bedrukking voor maar 19,95. Supervoordelig en natuurlijk erg leuk. Heb je net iets anders dan het gangbare. Je bent helemaal vrij in het bedrukken, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Je kunt kiezen uit kleuren, letters, prints en je kunt ook een eigen foto laten afdrukken op een product. Wanneer u voor 60 euro of meer bestelt word uw pakket gratis geleverd.

Simplycolors.nl biedt ook een geweldige service en is door ook voor bekroond. Want in 2010, 2011 en in 2012 ontving simplycolors.nl de prijs van thuiswinkelwaarborg als beste online webwinkel. Dat is ook niet zo vreemd, want als u vandaag besteld heeft u het al binnen vijf dagen is huis en als uw bestelling spoed heeft kunt u het in twee dagen al ontvangen. Daarnaast is simplycolors makkelijk te bereiken via haar klantenservice waar je met al je vragen terecht kunt. Ook zijn de klanten erg tevreden en beoordelen simplycolors.nl gemiddeld met een 9.

Dus nog op zoek naar een leuk cadeau, shirt met je eigen naam, teddybeer met de naam van je nichtje? Dan is simplycolors.nl de webwinkel waar je moet wezen. Met een uitgebreid assortiment, hoge kwaliteit, goede service en een voordelige prijs.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen