Simpel kortingscode

Simpel kortingscode

Simpel kortingscode Simpel.nl is een leverancier van sim-only abonnementen. Je kunt op de website van deze aanbieder terecht voor een simkaart waarmee je goedkoop kunt bellen, sms'en en internetten.
Deze sim-only abonnementen kunnen gebruikt worden met de eigen telefoon, dus je zit niet vast aan een duur abonnement waarbij de prijs van een nieuwe telefoon inbegrepen is.

Bij Simpel kies je zelf het aantal belminuten en hiermee stel je zelf je eigen sim-only abonnement samen. Een groot pluspunt van een sim-only abonnement bij Simpel is het feit dat je controle hebt over de kosten van het bellen buiten je abonnement om. Je kunt met je sim abonnement op je eigen persoonlijke pagina zelf een belplafond instellen. Dit houdt in dat je geen kosten maakt buiten je belbundel om als je dat niet wilt.

Simpel is een zeer laagdrempelige aanbieder van goedkope sim abonnementen. Simpel doet geen kredietcheck bij aanmelding voor het abonnement, zoals de meeste aanbieders van telefoonabonnementen wel doen (dit is de BKR check zoals velen die kennen bij aanmelding bij een provider). Het is dan ook niet nodig om een kopie van een legitimatiebewijs of bankafschrift mee te sturen bij je aanmelding bij Simpel.

Een ander groot voordeel bij je aanmelding bij Simpel is het feit dat je je eigen nummer gewoon kunt behouden als je die al hebt. Simpel regelt heel eenvoudig de overstap naar Simpel! Dat doet deze aanbieder overigens geheel gratis voor je.

Bellen bij Simpel doe je tegen de laagste tarieven en voor het lage bedrag van € 20 per maand kun je onbeperkt bellen naar zowel vaste als mobiele nummers in Nederland. Bij alle internetbundels krijg je onbeperkt sms'en meegeleverd. Ook de tarieven voor het internetten zijn bijzonder laag, tegen een downloadsnelheid van 14,4 Mps. Ook hiervoor kun je zelf een gebruiksplafond instellen en op je persoonlijke pagina kun je zien wat je verbruik is. Zo simpel is het bellen en internetten bij SImpel.nl!

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen