Shuz actiecode

Shuz actiecode

Actiecode Shuz Shuz is een schoenenwinkel met 14 vestigingen, vooral in het westen van het land. Woont u daar niet in de buurt dan kunt u natuurlijk online schoenen kopen. Met 90 jaar ervaring in de schoenenbranche is dit een familiebedrijf met een historie. De online webshop van Shuz heeft zijn deuren geopend in 2012. Er worden bekende merken schoenen verkocht zoals Uggs, Shabbies en Tommy Hilfiger. Het aanbod schoenen is er voor de moderne man en vrouw. Ook voor kinderen is er een aanbod van schoeisel waar je u tegen zegt. Daarnaast kan je er ook terecht voor tassen, handschoenen en riemen. Enkele plaatsen waar u een fysieke winkel van Shuz kunt tegenkomen zijn Alkmaar, Beverwijk en Haarlem. Voor het laatste schoenen nieuws en de trends voor 2013 leest u de Shuz specials.
Als u begint met uw zoektocht naar schoenen zijn er een aantal mogelijkheden. Heeft u een favoriet merk dan kunt u hierop sorteren. Weet u nog niet welk merk u wilt dan kunt u onder meer filteren op type, kleur en prijs. Als u sorteert op populariteit krijgt u de best verkochte schoenen van dit moment te zien. Let bij het bestellen van een nieuw paar altijd goed op of het een Europese of Amerikaanse maat betreft, een handige maattabel kunt u op de site vinden. Enkele keren per jaar is het sale bij Shuz, met kortingen tot wel zeventig procent. Als er weer uitverkoop gaande is dan zullen wij dit op onze website vermelden.
Binnen 3 dagen wordt u bestelling thuis afgeleverd, of u haalt uw nieuwe paar schoenen op bij een van de vestigingen. De klantenservice is telefonisch maar ook per e-mail bereikbaar. Via het alom bekende track and tracé systeem kunt u de status van uw bestelling in de gaten houden. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent Shuz en meldt je aan voor de gratis nieuwsbrief. Het retour sturen van een bestelling is gratis, maar wel op eigen risico.
Bij online schoenenwinkel Shuz heet het geen kortingscode maar een actiecode. De actiecode Shuz, indien beschikbaar, wordt altijd op onze website getoond. Is er geen actiecode Shuz beschikbaar dan kunt u altijd kijken of het momenteel uitverkoop is. Bij Shuz betaalt u geen verzendkosten mits het bestelbedrag boven de 50 euro uitkomt. Als het bedrag daaronder komt betaalt u 5 euro.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen