Shoemixx kortingscode

Shoemixx kortingscode

Shoemixx kortingscode Wie is Shoemixx.nl?
Shoemixx.nl is een leuke en vlotte online schoenenwinkel. Hier kan je dames-, heren- en kinderschoenen krijgen. Al sinds 2008 zitten zij in deze business en sinds 2012 zijn ze overgenomen door Nelson Schoenen B.V. Hierdoor zijn ze nu ook onderdeel van een onderneming die meer dan honderd winkels heeft, waaronder 60 Nelson familiewinkels. Nelson schoenen staat in de top 5 van de Nederlandse detailhandel op het gebied van schoenen.
Shoemixx.nl werkt nog wel steeds zelfstandig en levert haar schoenen uitsluiten via het internet.

Wat is het assortiment?
Shoemixx.nl biedt verschillende soorten schoenmerken aan. De wat minder bekende merken maar ook merken als SPM, Björn Borg, Vingino, Rubber Duck, Diesel, Dr. Martens, Gaastra,Converse, Mc Gregor of Replay. Deze merken staan vooral bekend om hun goede kwaliteit en mooie pasvorm.
Maar shoemixx.nl biedt meer dan goede mooie kwaliteit, namelijk ook hele aantrekkelijke prijzen wat het shoppen bij hun extra leuk maakt. Tevens zijn er regelmatig schoenen in de uitverkoop, die kan je terugvinden onder het kopje 'Sale'.

Een stukje service
Bij Shoemixx.nl staat service voorop. Jij bent al klant koning. Zo is het mogelijk om je binnen een termijn van veertien dagen nog te bedenken over je aankoop en kan je deze kosteloos terugsturen. Wat de reden is doet er niet toe. Ook met vragen voor een persoonlijk advies of vragen over je bestelling kan je contact met hun opnemen. Zij staan je namelijk graag te woord.

Verschillende betaalmogelijkheden
Betalingen verlopen ook soepel. Er worden veel betaalmogelijkheden geboden zoals iDEAL, Paypal en CreditCard. Voor Nederlandse klanten is er ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Bijvoorbeeld met DigiAccept of Afterpay. DigiAccept is een digitale acceptgiro die je na vijf werkdagen in je mailbox ontvangt.
Als je de bestelling voor 20.30 uur plaatst, krijg je de bestelling de volgende werkdag via Postnl gratis bezorgd.

De site van Shoemixx.nl is klantvriendelijk en overzichtelijk. De moeite zeker waard om er eens een kijkje te nemen, zowel voor jezelf, partner en kind.

Voor iedereen is er wel een leuk paar schoenen te vinden!

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen