Shoehoo kortingscode

Shoehoo kortingscode

Shoehoo kortingscode Voor alle types schoenen kan je terecht bij Shoehoo. De laatste mode op het gebied van schoenen voor kinderen, vrouwen en mannen. Als u wilt gaan bestellen,de bezorging is gratis. Er zijn ook winkels waar u langs kunt gaan in onder meer Lisse, Gorinchem en Oosterhout. De klantenservice is op doordeweekse dagen in de ochtend telefonisch bereikbaar.

Filteren kan op verschillende manieren. Heeft u een budget in gedachte voor een nieuw paar schoenen gebruik dan de schuifbalk. Ook kunt u filteren op merk, maat en kleur. Heeft u een favoriet merk schoenen, bijvoorbeeld Floris van Bommel, dan kunt u in een klik alle beschikbare paren zien van dit merk. Wilt u exclusieve aanbiedingen ontvangen en als eerste op de hoogte worden gebracht van kortingsacties, meldt u dan aan voor de nieuwsbrief.

U kunt korting krijgen bij Shoehoo met een coupon of kortingscode. Als wij een Shoehoo kortingscode hebben gevonden staat hij op onderstaande pagina. Onder het kopje aanbiedingen vindt u het hele jaar door afgeprijsde schoenen. Als je vaker besteld doe dan mee met het spaarsysteem. Voor elke 12,50 euro die jij besteedt krijg je 1 punt. Bij 20 punten krijg je 12,50 euro korting op je volgende paar schoenen

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen