Servies.nl kortingscode

Servies.nl kortingscode

Servies.nl kortingscode Servies.nl is een webshop gespecialiseerd in serviesgoed, bestek, glazen en kookattributen. Je vindt hier serviezen van bekende kwaliteitsmerken als Wedgwood, Villeroy & Boch en Iittala, maar ook van minder bekende merken als Clou & Classic en Gien. Daarnaast kun je bij servies.nl besteksets vinden van merken als Georg Jensen, Alessi en WMF. Servies.nl verkoopt ook keukenmachines, zoals blenders, waterkokers en bordenwarmers. In het assortiment vind je verder diverse kookboeken en cadeauartikelen.

Geschiedenis
Servies.nl is de webshop van de servieswinkel Pollmann in Arnhem. Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1890, toen Bernard Pollmann een kleine winkel begon in aardewerk, porselein en lederwaren. Inmiddels is de derde generatie in de zaak actief. De winkel is nu voor een groot deel gevestigd in historische kelders gebouwd in de Middeleeuwen. In de winkel van Pollmann worden ook kookworkshops georganiseerd. Het is tevens mogelijk om in de webshop bestelde producten af te halen in de winkel in Arnhem.

Bestellen
Na het plaatsen van een bestelling bij servies.nl wordt er direct gekeken of alle bestelde producten op voorraad zijn. Servies.nl verzendt in principe naar alle landen ter wereld. De kosten hiervoor kunnen bij de webshop aangevraagd worden. De bij servies.nl bestelde producten worden goed verpakt verzonden. Wanneer de producten beschadigd bij je aankomen, worden deze door servies.nl vergoed of gratis vervangen. De kosten van een eventuele retourzending zijn voor de rekening van servies.nl.

Service
Bij servies.nl kun je je registreren in een speciale databank als je een servies of bestekset hebt gekocht. Op deze manier wordt je op de hoogte gehouden wanneer het product uit de collectie gehaald wordt. Tevens heeft men voor aanstaande bruidsparen een speciale Trouwlijst-service. Je stelt dan met behulp van een medewerker een lijst van trouwcadeaus samen. Gasten van de bruiloft kunnen dan in de webshop van servies.nl of in de fysieke winkel een cadeau kiezen van deze trouwlijst.

  1. Alle
  2. Actief
  3. Verlopen